Elbilen er fremtiden, og du bør derfor skifte din gamle bil ud med en elbil allerede i dag. Vi vil her give dig nogle gode grunde til, hvorfor elbiler er så fremragende. For det første er elbiler meget miljøvenlige, da de ikke udleder CO2. For det andet koster elbiler langt mindre at holde på vejen end traditionelle benzin- eller dieselbiler. Og for det tredje kan elbiler køre langt på en opladning, hvilket gør dem perfekte til bykørsel. Så skift din gamle bil ud med en elbil allerede i dag – du vil ikke fortryde det!

Mere miljøvenlige og ingen CO2 udledning

CO2 elbiler har en meget lav eller ingen udledning af CO2. De fleste elbiler producerer heller ikke skadelige partikler eller støj, og dermed er elbilen den mest miljøvenlige type bil på markedet. Dette skyldes, at elbiler er 100% el-drevne, hvilket ikke kun er godt for miljøet, men også for din pengepung. For at en elbil er 100% miljøvenlig, så kræver det at strømmen der bliver brugt til elbilen kommer fra en grøn kilde.

Lave omkostninger

Ejerafgifter, forsikring og grøn ejerafgift på elbiler er alle meget lave i forhold til benzin- og dieselbiler. Og så er elbilens serviceintervaller ofte længere end for andre biltyper, hvilket også er med til at holde omkostningerne nede. Derudover vil elbilens el-motor typisk have en meget lavere vedligeholdelsesomkostning i forhold til en traditionel motor, da den ikke har tandrem, olieskifte osv.

Kør langt på en opladning

En elbil kan køre mange kilometer på én opladning – helt op til 400 km i nogle modeller. Dette gør elbiler perfekte til bykørsel, hvor du ikke har brug for at køre så langt. På landet kan elbilen sagtens også anvendes, men her er det selvfølgelig en god idé at have et opladningsnetværk lige ved hånden.

Billigere pr. kilometer

I Danmark koster el omkring halvdelen af, hvad benzin og diesel koster. Dette gør elbilen langt billigere at køre i forhold til andre biltyper. Samlet set er elbilen derfor en rigtig god investering, som vil blive endnu bedre i takt med, at husstande bliver mere energirigtige med solceller, vindmøller, mv.

Skift din gamle bil ud med en elbil allerede i dag!

Der er altså mange gode grunde til at skifte din gamle bil ud med en elbil. Så hvad venter du på? Skift din gamle bil ud med en elbil allerede i dag, og kom med på elbilens rejse mod fremtiden og gør dit præg på en miljørigtig verden!