God indsamlingsskik

Overhold god indsamlingsskik

Hvad er god indsamlingsskik?

Hos Samlind går vi meget op i god indsamlingsskik. God indsamlingsskik forgår ved at den indsamler som laver indsamlingen, følger de regler der fører med god indsamlingsskik. Man opretter kun en indsamling fordi man er seriøst omkring projektet ved at indsamlingen skal nå det ønskede mål, og man overholder de ting man skriver man ønsker det samlede beløb skal gå til.

Som bidrager, skal man følge den gode indsamlingsskik ved selvfølgelig selv 100% at være herre over hvad man ønsker at bidrage til. Man skal aldrig nogensinde føle sig tvunget til at bidrage til en indsamling hvis man ikke ønsker det. Sker det, bedes man kontakte Samlind med det samme. Når man giver et bidrag til en indsamling er det vigtig man sætter sig ind i hvad man bidrager til, og ikke bidrager fordi andre mener det ville være en god ide hvis du bidrog til indsamlingen. Det er altid frivilligt hvad og hvis man vil bidrage til en indsamling via samlind.dk.

Indsamlingsnævnet har lavet en liste omkring nogle retningslinjer hvad angår god indsamlingsskik. Vi følger 100% indsamlingsnævnetet hvad angår god indsamlingsskik, men alle tvivl spørgsmål til indsamlinger over vores indsamlingsplatform, henvises til vores mail info@samlind.dk.

En indsamling fortaget over vores side skal behandles med respekt, troværdighed og samarbejdsvilje.

Del med dit sociale netværk!