Der er hårdt brug for hjælp i verden. Mange mennesker verden over, er i en situation, hvor de har behov for eksempelvis nødhjælp og er dybt afhængige af denne. Der findes desuden mange andre organisationer, hvor man kan støtte en god sag, både i udlandet og herhjemme. ER du helt ny indenfor velgørenhed, donation og nødhjælp, så kan det være en fordel at læse med her.

 Du gør en forskel for andre

Det kan være noget af en jungle at finde ud af, hvilken sag du gerne vil støtte og, hvilken organisation du skal vælge. Der findes mange at vælge imellem, og derfor er det en rigtig god idé at sætte sig ind i, lige præcis hvad, hvor og hvem man støtter.

Du kan med fordel også lave din egen indsamling, for at støtte en bestemt sag eller forening eksempelvis. Dette er også en unik måde, hvorpå du kan være med til at gøre sen stor forskel for andre som har behov for hjælp. Hvordan du laver en indsamling, kan du læse mere om her på siden. Du skal blot lige huske at læse betingelserne og reglerne for at lave en indsamling på siden.

Penge til donation

Måske, at du ikke selv har så mange penge at kunne undvære til din indsamling eller donation. Derfor kan det være, at du måske er nødt til at tage nogle ekstra timer, eller finde et ekstra job, hvis du selv gerne vil donere en del penge. Du kan også prøve lidt anderledes metoder. Dog skal det lige understreges, at der ikke er garanti for at du får penge hentet hjem. Det handler nemlig om aktier. På aktieskole.com, kan du blandt andet læse mere om aktieplatforme og meget mere. Har du altid været nysgerrig på aktier eller kryptovaluta, så kan det være at det er tiden til at skulle lære mere om emnerne. Skulle du på et tispunkt ende med plus, så kan du jo støtte en god sag med noget af indtjeningen.

Frivilligt arbejde

En anden måde, hvor du kan være med til at gøre en forskel, er ved at lave frivilligt arbejde. Der findes rigtigt mange muligheder i eksempelvis udlandet, hvor du kan hjælpe til med forskellige projekter. Der findes rigtigt mange projekter rundt i verden, hvor der er hårdt brug for hjælp og arbejdskraft. Frivilligt arbejde, kan være en stor og udfordrende oplevelse, men man får også meget igen. Frivilligt arbejde, kan eksempelvis være at hjælpe til ved en skole, bygge noget, eller arbejde med dyr. Du kan skam også blive frivillig herhjemme i Danmark, indenfor forskellige områder. Hvis du er nysgerrig på mulighederne, så prøv at søge inspiration på nettet.

Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Sundaftensmad.dk.