Fundraising

Hjem » Fundraising

Indsamlingsportalen Samlind.dk lukkes og slukkes 31.12.2022 og alle indsamlinger vil automatisk blive afsluttet 31.12.2022. 

Fundraising

Hjem » Fundraising

Indsamlingsportalen Samlind.dk lukkes og slukkes 31.12.2022 og alle indsamlinger vil automatisk blive afsluttet 31.12.2022. 

Fundraising2021-01-19T09:43:21+01:00

Fundraising

Fundraising eller fund raising (også kendt som “udvikling” eller “avancement”) er processen med at søge og indsamle frivillige økonomiske bidrag ved at engagere enkeltpersoner, virksomheder, velgørenhedsfonde eller statslige agenturer. Selvom fundraising typisk henviser til bestræbelser på at samle penge til almennyttige organisationer, bruges det undertiden til identifikation og anmodning om investorer eller andre kapitalkilder for almennyttige virksomheder.

Fundraising dækker også over betegnelsen indsamlinger

Ofte stillede spørgsmål

Skal en indsamling godkendes/anmeldes?2021-09-22T08:42:53+02:00

Ja, i Danmark skal alle indsamlinger godkendes igennem Indsamlingsnævnet hvorefter du får en indsamlingstilladelse og kan starte din indsamling.

Hvad koster det at lave en indsamling?2021-09-22T08:42:47+02:00

Det er helt gratis at benytte vores hjemmeside til at lave en indsamling, du skal dog have en godkendt indsamlingstilladelse fra indsamlingsnævnet.

Du skal dog betale et fast beløb på mellem kr. 1.100,- til 50.500,- afhængig af hvilken type indsamling du vil lave. Er der tale om en ansøgning til en indsamling, er gebyret fra 2020 på kr. 1.100,-

Fundraising

Vil du gerne i gang med fundraising til din virksomhed eller dit projekt i Danmark er du kommet til det rette sted. Hos Samlind er vi eksperter i indsamlinger til både privat og erhverv som også dækker over fundraising og crowdfunding. Fundraising er fantastisk til både at skabe ny teknologi, nye produkter og vækst til din virksomhed.

Hvad er Fundraising?

Fundraising er generelt defineret som processen med at søge økonomisk støtte og er en vigtig måde for de fleste nonprofits at bringe indtægter til deres organisations mission. Fundraising handler om så meget mere end blot at bede om penge. Det består også af måder for velgørende organisationer at opbygge relationer, bringe grundstøtte og tiltrække nye donorer.
Fundraising er processen med at indsamle penge som donationer, af en årsag fra enkeltpersoner og virksomheder. En person, der hæver pengene fra dem, er kendt som en fundraiser. Det var normalt brugt til at samle penge til non-profit organisationer, men gennem årene har fundraising udviklet sig meget, og det bruges nu til at finansiere forskellige vigtige årsager.   Disse årsager kan omfatte alt fra at hjælpe en gruppe mennesker, der er såret i en krig, for at støtte religiøse årsager. Traditionel fundraising sker offline, mens den moderne crowdfunding sker online. De vigtigste politiske kampagner har haft gavn af fundraising. USAs præsident Barack Obama organiserede også en fundraising kampagne, før han blev valgt i 2008.

Fundraising i Danmark

Fundraising i Danmark er velegnet for foreninger, virksomheder, kommuner eller noget helt fjerde i den retning.

Go to Top