Idéer til indsamling af penge

Uanset om du vil samle penge ind til en personlig sag eller til en nonprofit organisation, så findes det utallige grunde til at du eller din organisation muligvis har brug for at indsamle penge. Vi har samlet en række idéer til indsamling af penge som kan give dig inspiration til hvad du kan lave en pengeindsamling til eller for.

Kræftens bekæmpelse konkurrence

+10 idéer til pengeindsamling

Her får du 10 forskellige idéer til en pengeindsamling du kan lave til dig selv eller en organisation du holder af.

Forslag #1: Velgørenhed

Du kan med fordel oprette en indsamling til enhver nonprofit organisation med en årlig godkendt indsamlingstilladelse, så slipper du for selv at ansøge om en indsamlingstilladelse når du opretter din indsamling. Der findes utallige velgørenhedsorganisationer, eksempelvis Røde Kors, Kræftens Bekæmpelse, eller feks., nogle af de mange projekter med bekæmpelse af plastik i havet eller de grønne områder.

Forslag #2: Sundhed

Indsamlinger vedr. sundhed kan være mange ting. Det kan være forbyggelse af en sygdom, det kan være hvis uheldet rammer, og personen har brug for en behandling som er svær selv at betale sig ud af. Livet er ikke til at forudse, og derfor kan et uheld ramme hvem som helst. En indsamling omkring sundhed kan være livsændrende for mange personer, men desværre også en meget stor omkostning. Med en indsamling via Samlind kan de fleste af udgifterne dækkes, og det hele kan virke mere overskueligt.

Forslag #3 Begivenheder

Begivenheder er noget vi alle kender til. Store som små. De fleste begivenheder er positive, men ikke alle har budgettet til at gøre begivenheden til en succes. En indsamling til et bryllup, en rejse, en fødselsdag eller noget helt fjerde er aldrig en dårlig idé hvis budgettet trænger til et boost. Der er dog desværre også begivenheder som begravelser, mindehøjtidligheder, som vi ikke selv er herre over. Her kan en indsamling også hjælpe de personer der har været ramt af en tragisk begivenhed.

Forslag #4 Personlige udfordringer

Personlige udfordringer har vi alle sammen, nogle har dog nogle større end andre. En indsamling som hjælper en person eller flere med nogle usete udfordringer er altid kærkommen. En sygdom på ferien, en forsikring der ikke dækker, et uheld som man ikke kan forsikres imod, en behandling i udlandet som ikke kan fåes i Danmark. Alt er relativt når man snakker personlige udfordringer, men det hele kan lysne lidt, hvis man får muligheden for at bekæmpe de udfordringer man møder på sin vej i livet og her kan indsamlinger komme til nytte, opret din indsamling i dag.

Forslag #5 Drømme

Mange drømmer stort, og drømme er vigtige. En indsamling til en mulig drøm er altid en god idé. Det kan være en rejse, en oplevelse, et arrangement, eller et ønske om at prøve noget nyt. Hvis du har en ven/veninde der har fortjent at gøre drømme til virkelighed, så del din indsamling og fortæl hvorfor netop denne person har gjort sig fortjent til at folk skal støtte din indsamling.

Forslag #6 Fremtiden

En indsamling som gavner fremtiden er en slags investering. Det kan være en indsamling omkring mindre CO2, plastic, eller en indsamling til nogle der prøver at gøre vores jord og samfund til et bedre sted, men også nogle som arbejder på at gøre vores planet til et sted vi gerne vil efterlade til vores børn, og deres børn. En indsamling til fremtiden har ingen grænser, da vi heldigvis kun ved hvad der skete igår, men ikke sker imorgen.

Forslag #7 Ven

Samlind til en ven idag. Giv din ven den kredit du mener din ven har fortjent. Det kan være din ven har været ekstraordinær i jeres by, eller gjort noget du mener skal værdsættes med mere end et ták. En ven for livet er uundværlig, og en indsamling til netop den uundværlige ven kan være med til at forstærke ethvert venskab.

Forslag #8 Sport

Enhver sportklub har stor ambitioner, men ikke alle har midler til at have de store armbevægelser som de ønsker. En sportsklub skal have mulighed for at nå deres mål, og hvis en indsamling til bedre træningsforhold, bedre materialer og udstyr, træningsophold i udlandet, eller bare mangler kapital til en pludselig opstået udgift, så start en indsamling for din hjerteklub idag.

Forslag #9 Dyr

En indsamling til en organisation som arbejder for eller med dyr, er en god indsamling. Alle indsamlinger til menneskets bedste ven er en god indsamling. Der er ikke noget i verden som kan få os til at smile mere, end når vi kan se vores dyr har det godt. Desværre taler vores dyr ikke samme sprog som os, så derfor kommer der situationer hvor dyret har brug for deres bedste ven – og det er her vi skal være i stand til at bidrage og hjælpe de dyr der ikke selv kan sige når der er brug for hjælp.

Forslag #10 Vi kunne blive ved..

.. Og det kunne i sikkert også, for kun fatasien sætter grænser for hvad en indsamling kan indeholde, så hold dig ikke tilbage, start din indsamling idag.


Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Cashcasino.dk og Webguruen.dk.