Bål grej og udstyr til Projekt Naturfamilier- Islands Brygge

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 1.000 kr.  raised

Når nu det ikke er muligt at rejse til udlandet her til sommer er det den perfekte mulighed at udforske lidt af Danmark. Signe og jeg har tænkt os at gå den Jyske hærvej fra Padborg til Frederikshavn. Hærvejen er en vandrerute gennem noget af Danmarks flotteste natur. Ruten fra Padborg til Frederikshavn er 475km lang. Vi har tænkt os at overnatte i telt, gøre brug af diverse shelters og benytte os af Facebook gruppen ’brug min baghave’.

Vi synes det er så vigtigt at bevare den skønne natur vi har her i Danmark og samtidig vække en interesse for friluftsliv. Vi har derfor valgt at støtte Danmarks naturfredningsforening- Projekt Naturfamilier. Det er et projekt som Danmarks Naturfredningsforening har søsat for at gøre det lettere for børnefamilier at vælge naturen til. Projektet skal skabe nye fællesskaber for familier, der gerne vil ud i naturen og dele naturoplevelser og friluftsliv med andre familier. Vi har valgt at støtte det projekt der er tættest på os begge to, nemlig Naturfamilier Islands Brygge.

Det vil betyde så meget, hvis vi kunne få samlet nogen penge sammen så andre børn og familier har mulighed for at få de oplevelser som har betydet så meget for os. Pengene vil gå til bål grej, camping udstyr, insektglas, insekthoteller og meget mere.