Behandling til terapiheste

 kr. 
Vælg betalingsmetode
Personlig Info

Kreditkort info
Dette er en sikker SSL-krypteret betaling
Terms

Du er ved at bidrage med: 100 kr. 

125 kr.  of 25.000 kr.  indsamlet

Vi indsamler penge til at hjælpe hestene på Center for Ridefysioterapi.

Vi har mange der kommer i løbet af ugen der har glæde og gavn af vores hestes arbejde. Vi er afhængige af, at hestene er i god form, og vil derfor gøre en ekstra indsats så de kan holde i mange år endnu.

Vi ønsker at alle vores heste trives og har det bedste udgangspunkt for at hjælpe vores ryttere. Der er 25 heste der har brug for behandling / træning og de er alle med til at gøre en kæmpe forskel for rigtig mange mennesker, så vi håber i vil være med til at støtte vores dejlige heste.

Det sidste år har været særligt udfordrende for os økonomisk da vi har været nødsaget til at lukke ned grundet Corona. Der har været mange af vore patienter der ikke er kommet igang endnu, og derfor er vores økonomiske situation blevet ekstra presset. Vi skal stadig sørge hestene fungerer 100 % og er klar til at arbejde når vi får en mere normaliseret hverdag. Vi har brug for støtte til Kiropraktik til hesten, løsgørende massage og dyrlægebehandlinger.
Alt dette er med til at gøre vores heste endnu mere klar til opgave i ridefysioterapi og klare mange år endnu som terapiheste. Så lad os sammen gi vores fantastiske heste et godt udgangspunkt.
Del med dit sociale netværk!