En af datidens helte – Johnny Bredahl

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

350 kr.  of 25.000 kr.  raised

Vi vil støtte, og anerkende en af datidens helte, ikke kun som kæmper indenfor bokseverdenen, men også som forbillede for mange boksekollegaer og unge mennesker – Johnny Bredahl.

Johnny lever idag et besværet liv, i et kolonihavehus, med kroniske smerter og en hjerneskade efter et groft overfald i julen 2006. Det betyder desværre at hverdagens simple gøremål er blevet for meget for en, en gang, viljestærk og ambitiøs mand.

Han har gjort så meget for boksesporten, og fået rigtigt mange rødder væk fra gaden og ind i bokseklubberne. Han har brugt adskillige frivillige timer på at støtte amatørboksere gennem deres første kampe, og har gjort en verden til forskel for mange rodløse unge mennesker.
Johnny har yderligere været så uheldig at hans erstatning efter overfaldet er blevet forvaltet meget dårligt af en værge, hvorfor Johnny står tilbage uden andet end sin invalidepension.
Målet er ikke så meget at samle mange hundrede tusind kroner ind, det vigtigste med dette initiativ er at mange donerer lidt, så Johnny kan mærke der stadig er folk der tænker på ham, og sætter pris på alt han har gjort for andre gennem tiden.
Vi vil bruge donationer til at købe genoptrænings udstyr, en ordentlig seng, som kan lette smerterne, og andet der kan lette hverdagen og forhåbentligt mildne dagligdagen lidt.