EN MOR SAMLER IND

 kr. 
Vælg betalingsmetode
Personlig Info

Kreditkort info
Dette er en sikker SSL-krypteret betaling
Terms

Du er ved at bidrage med: 100 kr. 

0 kr.  of 80.000 kr.  indsamlet
Kære Danmark.
Min datter og svigersøn har kendt hinanden siden de var henholdsvis 15 og 17 år, og har holdt sammen lige siden. Min datter og svigersøn har sammen tre børn og har et godt liv. De er henholdsvis 34 og 36år. De nyder hinanden og lever livet så godt som muligt.
Min svigersøn har kæmpet med modermærkekræft siden 2015, han har været igennem flere operationer, immunterapi af flere omgange, kemo medicin og nu har den lille familie fået beskeden- at lægerne at det er den sidste medicin de kan prøve at hjælpe ham med. Vi ved ikke det virker før han skal til scanning. Det er svært for os alle, ufattelig svært! da han når at blive rask men så bliver han syg igen. De har altid holdt modet oppe, og kæmpet for livet,
De har altid holdt modet oppe, og kæmpet for livet, kæmpet for at beholde glæden ved livet, kæmpet for gode oplevelser for deres børns skyld, kæmper for deres børn får det bedste liv uden hele tiden at skulle forholde sig til fars sygdom, kæmpet for økonomien, da den økonomiske og arbejdsmæssige situation ændrede sig, da han blev alvorligt syg. Min svigersøn fik det bedre, i få måneder ad gangen prøvede at genoptage sit arbejdsliv- men fik tilbagefald og måtte stoppe igen ad flere omgange. Dagen idag har han varige mé. Min datter har altid arbejdet, siden hun var 15 år og arbejder fortsat fuldtid. Det beundrer jeg hende for.
Min datter har for nyligt mistet sin far, og børnene deres morfar. Det var ufattelig hårdt for os alle. Min svigersøn mistede også for nyligt sin far, børnenes farfar… Ydermere for et lille år siden mistede de også deres hund til sygdom. Jeg synes der har været en uretfærdig tid for dem i mange år og ønsker dem lykke NU og fremover.
Jeg ved penge og økonomiske gevinster ikke er alt. Men de kan være med til at skabe rolige, positive rammer for at komme sig, og tro på livet nok skal gå videre uanset dem vi mister. Selvom det gør ufattelig ondt.
Vi håber på mirakler til det sidste! Den lille familie forsøger at få det bedste ud af dette liv nu og her, og jeg vil med denne indsamling gerne sikre mig; mine børnebørn, datter og ikke mindst min svigersøn med et bedre liv nu og her.
De er nødsaget til at flytte inden længe, og tænk hvis jeg sammen med jer, kunne hjælpe med et dejligt sted de kunne flytte hen med lidt ”midler” fra Danmark? Tænk hvis I kunne hjælpe med, de fik nogle skønne oplevelser, vi kunne overraske dem med?
Jeg håber inderligt i vil støtte den lille familie.
på forhånd tusind tak
Pengene skal gå til en ny hyggelig bolig til familien hvor de kan starte på ”en frisk” og hvis der er penge nok til at få nogle gode oplevelser og bedre liv nu og her.
Jeg vil overraske familien med denne indsamling og skrive alle de navne op til familien, der vælger at donerer et penge beløb eller andet.
Jeg ved de aldrig selv ville spørge om hjælp til noget som helst, men jeg synes de fortjener enhver tjeneste de kan få. De hjælper altid de mennesker de møder på deres vej. Nu må det være deres tur, det trænger de til.
På forhånd tusind tak – af hjertet fra en mor/svigermor/mormor
Lailia Ranild
Del med dit sociale netværk!