FN’s Internationale Børnedag på Catholic Action for Street Children I Ghana

Mange tak, vi har nået målet for indsamlingen!
6.670 Kr.- indsamlet af 5.000 kr.

100% funded

Vi er Emilie og Maria. To socialrådgiverstuderende fra Københavns Professionshøjskole. Lige nu tager vi vores praktik i Accra, Ghana, hvor vi arbejder med gadebørn hos organisationen Catholic Action for Street Children (CAS). Ud over at motivere børnene til at starte et uddannelsesforløb hos CAS, går en del af vores arbejde ud på at fremhæve børnenes stemme. I forbindelse hertil, ønsker vi at gøre et arrangement ud af FN’s Internationale Børnedag den 20 november 2021. Dagens fokus vil være på børnenes rettigheder, da mange af børnene ikke er bevidste om, hvilke rettigheder de har. Dagen skal være lærerig, men den skal også være sjov – vi har blandt andet udarbejdet et vendespil, hvori børnenes rettigheder indgår – da vores erfaring med børnene er, at de motiveres og lærer bedst, når de har det sjovt.

Målet med indsamlingen er, at få ressourcer til at give børnene en dag der hylder dem. Nogle af pengene vil blive brugt til at få trykt t-shirts med plads til at de selv kan skrive deres navn foran og med “The United Nations’ Universal Children’s Day” skrevet på ryggen. Dermed vil de have et minde om dagen og forhåbentlig huske deres rettigheder når de ser den og har den på efterfølgende. Derudover vil pengene bruges til mad, drikke og snacks på dagen. Og bliver der penge tilovers eller samlet mere ind end arrangementet kommer til at koste, vil det resterende beløb gå til børnene på CAS.

COVID-19 har taget hårdt på organisationer verden over og CAS har måtte skære ned på ressourcer der kom børnene til gode. Med denne indsamling håber vi at kunne give børnene et afbræk fra deres hverdag på gaden.

Vi håber på at i derude vil tage godt imod vores lille indsamling og husk på, at selv et lille beløb, kan være med til at gøre en forskel hernede.

Med venlig hilsen
Maria og Emilie