hjælp 23årigede til at kunne spise igen

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

10 kr.  of 120.000 kr.  raised

hejsa mit navn er sabrina og jeg bor med min kæreste og vores børn.

min kæreste er så uheldig at da hans tænder voksede ud,var der huller i, for 3 år siden fik han rykkede 13 tænder ud, og fik en unitor som er vist på billede . en unitor der skal limes i hver 12 time og sidder fast på hans egen tænder, dette har gjordt at de nu også er ødelagte smags sansen bliver ændret pga. smag af poteslim, og han kan ikke spise ting som er lidt svære at tygge. komunnen vil ikke give hjælp da de hjalp til unitoren hvor de gav 30000 ud af 60000 og vi selv betalte resten men dengang viste vi ikke konsekevenserne af en unitor. vi søger derfor hjælp til stift implantater, disse koster i første omgang omkring 100000 for hans overmund på 9 tænder da disse er de vigtigste for han kan spise og få smagssansen tilbage, han lider af stor tandlæge skræk og skal i fuldnarkose.

alt i alt vil hans tænder koste 350000 kr. men vi har valgt at søge til det vigtigste da vi os må være realistiske men for 120000 vil han kunne få det værste lavet.

han lever lige pt med store smerter i tænderne unitoren støtter på samt i hans andre tænder men disse kan ikke rykkes ud før stifterne med implantat er sat i. og ja vi kunne søge et kvik lån men så vil vi aldrig blive gældsfri igen.

papir og overslag fra tandlægen kan fremvises, og hvis et fx firma kunne tænke sig at hjælpe og støtte vil vi gerne evt. gør reklame på den ene eller anden måde.