Hjælp en ung, socialt udsat.

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 50.000 kr.  raised

Indsamling til flg. Problemer:

Jeg er 23, og må tilstå, at jeg har haft et meget hårdt liv med massiv omsorgssvigt. Jeg er på vej videre, men har brug for et økonomisk løft, for at få den bedste start på livet. Skal lige siges, at jeg selv gør en kæmpe indsats – ved bl.a. At tage en uddannelse.

Min lejlighed(Utætte vinduer, skimmelsvamp osv.) Dette har jeg døjet med i det lille årstid, hvor jeg har boet her, på trods af at jeg gentagende gange har kontaktet udlejer.

Har også siden hen kontaktet kommunen og fået udlejer herud igen for at se på tingene. Han gjorde intet andet end at gøre grin af mig og ignorere mig, når jeg spurgte ham om diverse ting. Han sagde, at han var fuldstændig ligeglad med, at jeg klagede og sagtens selv kunne bo her under disse forhold.
Han har nu pga. Dårlig udsugning skiftet emhætte ud. Nu står den emhætte og gaber, og der blæser konstant ind, mens den tikker.
Kommunen gjorde intet andet end at sige, at jeg kunne lave forventningsafstemning med mit boligselskab (De arbejder tæt). Dette er dog ikke muligt pga. Corona, fik jeg at vide af mit boligselskab.

Jeg har også snakket med LLO. Da prisen desværre er 1000 kr. Har jeg som studerende ikke lige råd til dette på stående fod pga. Store omkostninger de sidste to måneder (Er bl.a. Kroniker). Har betalt mine sidste penge til en advokat, men det er så langtrukkent. Jeg vil bare gerne væk nu, da jeg har brug for tryghed og tillid til, at jeg kan være i tingene (Specielt efter min barndom).
Gulvene er begyndt med at boble op flere steder i min lejlighed nu. Skimmelsvamp har spredt sig på trods af daglig udluftning og opvarmning af lejemål. 🥺
Har desværre heller ikke familie til at låne mig et indskud til ny lejlighed og hjælpe mig med at flytte. Men jeg er så drænet af det her nu!
Økonomisk hjælp tages derfor imod med kyshånd🙏🏼😢
Jeg er begyndt med at udvikle allergier, dårlig lunger, hovedpine, kvalme osv.
Jeg har virkelig brug jeres hjælp til at komme videre og starte på en frisk🙏🏼 Jeg blev efter afsluttet forløb med plejefamilie dengang smidt herud med mine kasser uden noget som helst næsten. Så ikke deres åsyn længere efter dette.

Ang. Min kroniske sygdom er der heller intet hjælp at hente hos kommunen. De mener, at så længe jeg har en fast indtægt (Min lille sum af su, så kan de ikke hjælpe mig). Jeg prøver at arbejde ved siden af i det omfang, jeg kan, men må indrømme, at jeg desværre har for store omkostninger lige nu. Vil I være sød til at hjælpe mig med et bette skub? Hver krone betyder en forskel for mig🥺

Jeg mangler også penge til skoleting.