Hjælp Freja og hendes families i deres kamp mod kræften.

Mange tak, vi har nået målet for indsamlingen!
100.000 Kr.- indsamlet af 100.000 kr.

100% funded

I efteråret 2020 blev gulvtæppet trukket væk under familien Mortensen.

Deres datter Freja fik konstateret leukæmi.

Freja er 17 år og født med Downs syndrom. Freja har på grund af hendes handicap været igennem meget. Blandt andet en stor hjerteoperation. Derfor er det også helt urimeligt, at hun også skal
kæmpe mod leukæmien.

Mor Sisse og far Mark er nogle af de mest fantastiske, omsorgsfulde og kærlige mennesker, venner og kolleger. De er der altid, når vi har brug for dem. Lige nu har de brug for vores hjælp.

Freja er en fighter, men hun har en lang rejse foran sig. Behandlingen strækker sig over de næste 2 år. Freja er den mest taknemmelige patient. Hun takker og smiler til hver læge, sygeplejerske og bioanalytiker, der undersøger og behandler hende. Uanset om det er 10. gang hun bliver stukket. Hun har taget hele Rigshospitalet med storm.

Vi er ikke et sekund i tvivl om, at Freja med støtte fra familie og venner kommer til at vinde kampen mod kræften. Men det bliver 2 hårde år, hvor alt almindeligt familieliv sættes på standby. Lange perioder med adskillelse, savn, ingen besøg, mange lange  pendlerture fra Aabenraa til Rigshospitalet.

Familien kommer til at kæmpe en økonomisk kamp. Sisse og Mark må tage orlov fra deres arbejde for at være der for Freja. Det betyder en lønnedgang, der er så stor, at det kan ødelægge enhver
god økonomi. Om knap et år bliver Freja 18 år og så betegnes hun som voksen. Og orlovsvilkårene bliver anderledes. Selvfølgelig klarer de også denne kamp og forhindring, men ikke uden
omkostninger. Opsparingen, der skulle gå til både Freja og Sifs efterskoleophold, må inddrages til at opretholde hverdagen. Et efterskoleophold som lille søster Sif har glædet sig til, og som vil give hende et pusterum i en hård hverdag, hvor hun i lange perioder må undvære sin mor, far og storesøster.

Hjælp Freja, Sif, Sisse og Mark med fortsat at kunne realisere nogle af deres fremtidsdrømme eller blot forsøde deres hverdag.

Kan du finde en 20´er, 50´er eller 100 kr, vil det varme og gøre en kæmpe forskel, kan du fine mere modtages dette naturligvis også med kyshånd.

Sammen klarer vi det!