HJÆLP GRØNLANDSKE SYGE BØRN I NØD

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

100 kr.  of 600.000 kr.  raised

Molly, Emanuel, Jakobine og flere grønlandske syge børn er blevet underbehandlet, nogle fejldiagnosticeret og 2 af dem var indlagt i længere tid på Hvidovre Hospitalet lige efter de kom ud fra flyveren over Atlanten.

2 små piger på 3 mdr. og 9 mdr. er desværre afgået ved døden, grundet ubehandlede luftvejsinfektioner. pga. hjemsendelser fra sygehusene uden den rette udredning.

2 smukke piger, som havde hele livet foran sig, er blevet taget væk fra deres forældre og søskende.

Flere og flere rejser selv til Danmark med befolkningens støtte.

Dog er der flere, der har behov for økonomisk støtte for flybilletter. Derfor denne indsamling.

Der sidder også forældre, der har handikappede børn, som ikke har de fornødne hjælpemidler, såsom special badekar, liftstol m.m.

Man kan donere såvel som privatperson eller som virksomhed.

Kontoen er 6471-2087720
MOBILEPAY 777384

Vi har også hjulpet en del med vejledning, sende klager, advokater, og tage kontakt til myndighederne og politikerne, både her i Danmark og Grønland. Men vi ved alle, sådanne sager ikke kan trylles til det bedre på kort tid.
Ingen har guidet dem om mulige erstatning og klage over fejlbehandling og manglende lægehjælp.
Vi har rigtig mange henvendelser af desperate forældre. Forældre der ofte bliver sendt hjem, gennem flere måneder og år, når de kræver behandling. Det er så sørgeligt, når vi lever i den moderne verdenen og det grønlandske myndigheder og politikere ikke prioriterer at forbedre behandlingsmulighederne.
Vi har fået meget viden, indsigt i hvordan systemet virker og vi undrer os over, hvordan man kulegraver sagerne.
Der er så meget mangel og fejl.
Gang på gang, overtræder man det grønlandske sundhedslov, som jo er Peqqik’s beskrivelse om deres sundhedspolitik i deres hjemmeside.
Der har ikke været et Hospitalsdirektør i flere år.
Skiftende vikariater af yngre læger, manglende læger i enkelte sundhedscentre, det såkaldte sygeplejestationer. Manglende benyttelse af Telemedicin til deres samarbejdspartnere i de danske hospitaler.

Vores arbejde er frivilligt og gratis Vi har foretrædet i Folketinget, vi har haft dialogmøde med Naalakkersuisoq for Sundhed.
MEN VI VIL MERE! For NOK er NOK! Det skal helst ikke koste et menneskeliv mere!

Derfor er vi afhængige af donationer til foreningen, for at holde den kørende og bringe de børn, der har brug for lægehjælp her og nu, til de danske hospitaler.

Størrelsen gør ingen forskel, ALLE er med til at gøre en forskel.