HJÆLP HEIDI, SILAS & ALMA – INGEN SKAL STÅ ALENE MOD KRÆFT

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 10.000 kr.  raised

Heidi rækker ud på sin egen Facebook side i håb om økonomisk støtte i en meget svær tid. Det kræver sin styrke og sit mod at gøre. Med ordene “ingen skal stå alene mod kræft” Har vi valgt at hjælpe Heidi og hendes familie der hvor vi kan. Vi har et inderligt ønske og håb om at du vil gøre det samme.

Heidi er en hårdtarbejdende skøn kvinde, som altid er der for andre mennesker. Nu trænger Heidi og hendes familie i den grad til en hjælpende hånd selv.

Familien står i det værste tænkelige scenarie. Silas på blot 13 år fik konstateret akut lymfoblastær leukæmi i november sidste år. Silas’ kræft forløb ser lovende ud, men han er igang med et drænende kemoforløb. Det tærer på Silas, hans lillesøster Alma og ikke mindst Heidi.

Med Heidi’s egne ord: Jeg har ALTID klaret mig selv og gjort det godt. Jeg har ALTID knoklet og jeg har aldrig bedt om hjælp, men det gør jeg nu. Når Silas i perioder har det bedre, vil jeg SÅ gerne forsøde både hans og Almas tilværelse, men vi kan ikke rigtig noget, da kontoen er helt tom. Mange bække små siger man og det er helt rigtigt.

Bidrag med det du kan, stort og småt har en kæmpe betydning for familien.

Heidi, du fortjener en stor anerkendelse, fordi at du viser den sårbarhed og rækker hånden ud i en svær tid.