Hjælp Luna med at komme på landsholdet.

Mange tak, vi har nået målet for indsamlingen!
11.100 Kr.- indsamlet af 5.000 kr.

100% funded

Mit mor hjerte bliver rørt.

”Børnenes mor og min kone blev i 2013 blev ramt af meningitis, og hun har siden skullet leve med senfølger, der gør hende sårbar over for støj, lys og lyde og det har begrænset hende i at deltage fuldt ud”

Hjælp med at få Luna på landsholdet.

Hvis vi er 100 personer der giver 50 kr er vi langt.

 

Teksten er skrevet af Lunas far Troels

“Jeg søger støtte til Ungdomseliterytter så hun kan komme til Ungdoms EM.
Jeg er far til to børn, Luna på 13 år og Kalle på 10 år, som er vanvittig glade for og dygtige til at køre mountainbike. Det betyder at begge børn gennem de sidste par år har kørt flere medaljer hjem og begge børn har deltaget i DM i Cykelcross i år hvor de begge fik en 2. plads.
Som far er jeg selvfølgelig stolt at mine børns præstationer men samtidig er mountainbike og Cross sporten også en måde vi som familie bruger tid med hinanden, både fordi det er super hyggeligt, men også fordi jeg kan se et potentiale hos begge mine børn, så hvis vi har det rigtige udstyr og træningsmuligheder, også kan blive endnu dygtigere.
Derfor tillader jeg mig også på vegne af Luna, at søge sponsor støtte til udvikling af hendes niveau, der er med til at gøre hende hurtigere på sporet og bedre til de tekniske øvelser der kræves til DCU Licensløb. Luna ønsker at prøve at drive det til at blive professionel mountainbike rytter.
Det gør jeg fordi:
Mountainbike og Cykelcross er en dyr sport og desværre har vi ikke de mange penge der skal til for at udleve drømmen på et mere professionelt niveau.
Børnenes mor og min kone blev i 2013 blev ramt af meningitis, og hun har siden skullet leve med senfølger, der gør hende sårbar over for støj, lys og lyde og det har begrænset hende i at deltage fuldt ud som mor og i at kunne arbejde. Det har haft mange konsekvenser for vores lille familie, bl.a. har det begrænset vores mulighed for at være sociale, så derfor blev mountainbike en pause for mor, og for børnene og mig et frirum, men nu også en passion. Den passion har også gjort at jeg de sidste 6 år har brugt min fritid til at bygge en lokal mountainbikeklub op, til gavn og glæde for nu 123 medlemmer. En klub der har engageret rigtig mange frivillige og skabt et fællesskab på tværs af lokalsamfundet.
Og fordi mountainbike ikke er en billig sport, er det også derfor vi ønsker at søge om sponsorater der kan hjælpe mine børn med at nå deres drøm om at blive professionel MTB-Rytter.
Sponsorstøtten skal bruges til:
Så Luna kan komme med til ungdoms EM i Schweiz
Luna har et kæmpestort ønske i år som er at komme med til Ungdoms EM i Schweiz, hvilket hun lige er blevet udtaget til. Ungdoms EM bliver afholdt i uge 31 og bliver forhåbentlig en kæmpe oplevelse for hende. Men det er en rigtig dyr oplevelse at komme med til, da man ingen støtte får fra Sports organisationen, så man skal selv stå for alle udgifter. Pga. gensidig forsørger pligt fra Christina så sidder vi lige hårdt i det, som jo faktisk i går blev afskaffet, men det træder først i kræft til januar 2023, så det hjælper os ikke noget i denne situation. Luna arbejder hver mandag og fredag i børnegården hvor det hun tjener, også går til turen. Turen løber samlet op i 15000kr for at hun kan være med. Så jeg er ved at se om vi kan finde de 10000kr i støtte til hende, da jeg ikke er sikker på at hun kan komme afsted uden sådan en hjælp.
Den rette hjælp fra dig er også med til at sikre videreudvikling af Lunas kvalifikationer til næste niveau, så hun har de bedste forudsætninger for at præstere på højst mulige niveau.
Solbjerg – 22. juni 2022

Baggrund og fakta
Luna har 2021 kørt U15P som første års rytter og har ligget og kæmpet i den forreste del af årgang 2008. Hun blev i 2021 udtaget til ungdomslandsholdet hvor hun var i Italien og kører Ungdoms EM hvor hun kørte sig en flot 36. plads ind, med trykkede ribben og forslået hofte, grundet et styrt de første dage i Italien. Til DM I MTB blev Luna nr. 7 men som nr. 2 i årgang 2008, så hun er meget spændt på 2022 sæsonen.
i 2019 & 2020 kørt U13 piger, og der har hun igennem de sidste 2 år ligget og kæmpet om podiepladserne, og til DM i 2020 kørt hun en flot 3. plads hjem, hvor det blev afgjort i en spurt om 3. og 4. pladsen hvor hun snuppede 3. pladsen.
I 2022 skal Luna skal kører sidste års U15 pige. Luna træner rigtig meget lige nu for at bygge endnu mere på formen, fordi hun har et kæmpe ønske om at komme med ungdomslandsholdet til ungdoms EM i Schweiz. Luna er blevet optaget på ESAA linjen i folkeskolen, ESAA er en Elitesports folkeskole. Luna håber yderligere at hun kommer ind på mountainbikelinjen når hun skal på efterskole ved VIES i Vejle som er en idrætsefterskole, der har leveret adskillige cykelryttere til landsholdet gennem tiden, hvilket er Lunas store drøm.
kommunikation via Facebook & Instagram.
Link til Facebook og Instagram:
https://www.facebook.com/lunaehoiriis
https://www.instagram.com/lunahoiriismtb/

Slut resultatet
Med jeres støtte vil Luna få en kæmpe oplevelse samtidig med at hun vil udvikle sig helt vildt, da hun kommer til ungdoms EM og kommer til at kører løb med Europas absolut bedste rytter.
Med denne hjælp fra dig, vil Luna have væsentlig bedre forudsætninger for at blive en endnu bedre rytter, og det vil betyde rigtig meget når hun træner og kører DCU Licensløb som hun deltager i hele 2022 og ikke mindst hjælpe hende med at gøre hendes drøm om at komme med til Ungdoms EM til en realitet. Håbet for hende er jo at hun på sigt kan blive så gode at hun kan komme i betragtning til det danske Landshold.