Hjælp med at redde hunde

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 25.000 kr.  raised

en Non profit organisation , med hjertet på rette sted, der har et fælles ønske om at hjælpe/redde gadehunde fra deres triste tilværelse i Rumænien.

Hundene kommer nede fra Maria og Adrians internat i Valcea.

HOPE FOR THE FUTURE.

 

Vi vil være med til at standse mængden af gadehunde, det er alarmerende

at bestanden vokser og vokser. Det skal bare ikke gå udover de hunde der er født, de har ikke selv bedt om den tilværelse og skal bedst muligt hjælpes.

 

Vi har et ønske om at skabe et mere positivt billede af danskernes syn på gadehunde/internathunde og med tiden vokse os større og blive internationale.

Det vigtigste for os er at der er en mening med det vi laver og det ikke skal føles som skruen uden ende.

Derfor er vores samarbejdspartner i Rumænien valgt med største omhu, da hun har den regel at man IKKE må avle på hundene og samtlige hunde der er gamle nok neutraliseres dernede inden de rejser.

Derudover bliver der samlet penge ind til at neutralisere alle hunde der ankommer til internatet eller bliver fundet i de offentlige shelter.

Det er ikke for hver en pris vi importere hunde til Danmark, hver hund bliver valgt med grundig overvejelse.

Hver eneste hund i ser slået op til adoption er valgt med et kritisk øje og den hund du/I forelsker Jer i, er ikke nødvendigvis den i får et ja til.

Vi vil gøre et forsøg på at få flest muligt afsted, dog med en god mening bag, hvilket betyder at hund og familie skal passe sammen.

 

 

Derfor har vi i nærmeste fremtid en stor forhåbning om at skabe et godt og solidt netværk af plejefamilier, der har tid, lyst og overskud til at tage en hund i pleje og vi derfra, finder gode familier til hundene.

Det vil være væsentlig mere korrekt at formidle hunde på den måde, da det er nemmere for os, men også for kommende adoptant at mærke om kemien passer.

Samtidig mener vi at internat hundene skal have nye familier på samme vilkår som hundene herhjemme, de skal lære deres nye familie at kende, inden de skal flytte hjem til dem.