Hjælp mig med at hjælpe sundhedspersonalet

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

1.800 kr.  of 2.000 kr.  raised

I over en måned har Danmark nu være lukket ned, Corona krisen er den grad over os, og det sætter sine spor i hele samfundet.
Heldigvis gør krisen også at vi allesammen holder mere sammen (på afstand) og mange i samfundet gør hvad de kan for at hjælpe dem der har allermest brug for det.

Mit bidrag til krisen er bl.a. at udnytte det at jeg har en 3d printer, jeg gik derfor, ligesom en række andre “makers” igang med at lave værnemidler til sundhedspersonalet i Danmark.

Jeg til dags dato brugt godt 14 kg plastik, og har afleveret 420 visirer til sundhedsystemet – og så ligger der yderligere en bunke klar til aflevering.

Grunden til at jeg nu opretter denne indsamling, er fordi jeg som et lille nyopstartet et-mands firma, ikke har råd til at holde den kørende selv, hele min produktion er siden krisens start gået til denne produktion – og jeg donerer alt hvad jeg laver uden beregning.

Så hvis jeg skal fortsætte i samme tempo, har jeg brug for støtte fra jer derude. Mit mål er til at starte med 2000 kr, men kommer vi over målet, vil nogen af pengene gå til at reparerer de printere jeg har stående (som er gået ned under produktionspresset), så jeg kan lave endnu flere værnemidler – og kommer der yderligere i kassen, vil jeg købe mere plastik som jeg vil distribuerer ud til de andre fantastiske mennesker i DK MAKERS MOD CORONA.

Hvis i vil se lidt om hvordan og hvorledes vi arbejder med 3d print, så se klik på linket og se KaosTVs video – hvor jeg også er viser frem (3.46 i videoen)

https://www.facebook.com/KaosTVDanmark/videos/589250581704709/

På forhånd tak for jeres hjælp.

Kasper Frost Holde
Frost Innovation