Hjælp til depositum

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 13.200 kr.  raised

Jeg står i én  Akut situation. Grundet inflationen, har jeg været nødsaget til at  opsige min lejebolig,  grundet stigninger i el og husleje.el steg med ca 2000 kr. Fra husleje fra 4500 steg den til 5256 kr. Er  på kontanthjælp og når skat er trukket på 4000 kr og. Får jeg kun udbetalt 10.200 kr som enlig forsørger.og har kæmpet med at få et job, uden held, er 53 år. Er flyttet fra en boligblok i Holstebro og indskudslån er kommunens. Jeg har søgt depositum til denne bolig jeg er i nu, husleje er billigere, men Struer kommune mente, den var 36 kr dyre og har givet afslag begrundelse at Struer kommune ikke har / kan/ vil tage højde for afdrag på el/ bolig i Holstebro, det er en lov som de ikke, kan tage med i beregningen, der blev jeg rystet, kan ikke være rigtigt . Igennem min udlejer, kan jeg kun, afdrage 3 x på depositum. Jeg skal af med 4.400 kr imorgen, er uden forbrug.  4400 kr i afdrag på depositum.  Så der er ikke meget tilbage fra kontanthjælp. Skal betale el ved siden af og gas ( gas lukker jeg helt ned for, stiller den på 5 når jeg skal i bad) derefter lukker den helt.  Jeg have ikke andre alternativer, ellers var jeg hjemløs, og fik dette hus på 64 kvm.

Jeg har ingen familie og netværk og uønsket af mine voksne børn og søskende. Er en kamp hver dag. Jeg vil stå yderligere  2 måneder mere uden indtægt grundet afdrag.  Ingen jul og har måtte søge julehjælp i kirken.  Jeg er flyttet til Birkildvej 2. 7600Struer Linde by  fra 7500 Holstebro.

Jeg  skal have fat i min udlejer  for fik ikke min lejekontrakt med fra Struer kommune

Hvis i ønsker den og andet, har jeg e-mail adresse  Charlottebak500@gmail.com

Har beviser på afslag

Har akut brug for hjælp og beder til at nogen kan hjælpe, så kan jeg  afdrage lidt til det er betalt ud. Det har jeg det bedst med. Jeg ved ikke med den side er første gang jeg er herinde. Ellers må jeg gå på gaden. Ved det er en kort frist

Min gamle bank Nordfyns bank.  Reg 6864- 0001071698

Charlotte bak ( kortet). S

Ikke MobilPay

Mobil 42470170

Mvh.

Charlotte Hardenfeld Bak

Tak af💔❤