Hjælp til drømmeuddannelsen

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

500 kr.  of 35.000 kr.  raised

Hej alle,

mit navn er Vanessa, jeg er 26 år gammel og bar sammen med min hund.

Tilbage i 2018 endte jeg selv ude i en svær depression med generaliseret og social angst. Jeg oplevede her ingen eller meget begrænset hjælp fra systemet hvilket gjorde det meget svært for mig at arbejde med sygdommene og komme videre. Jeg kæmpede mig dog tilbage i livet og har siden starten af 2019 været i arbejde og haft en normal, fungerende hverdag.

Jeg har siden taget flere certificeringskurser, blandt andet er jeg certificeret Life Coach og certificeret i Mindfulness.
Min drøm er, at hjælpe de unge mennesker der står i den situation jeg selv stod i for nogle år tilbage og ikke fik den hjælp jeg havde brug for.

For at kunne udføre dette arbejde med de bedste redskaber mangler jeg dog den sidste uddannelse.

Desværre står jeg selv i den kedelige situation, at jeg hverken kan få uddannelsesstøtte eller har muligheden for at betale hele uddannelsen selv.

Derfor henvender jeg mig til jer. Jer der ved hvordan det er at stå med et ønske om at kunne hjælpe dem der har brug for det og kunne arbejde med sin store passion.

Hver en krone tæller for mig og jeg vil være evig taknemmelig for al støtte, i form af økonomiske midler, booke en coaching session eller ved at dele mit formål med denne indsamling.

Lad os sammen hjælpe de mange unge der sidder fast i systemet og har brug for hjælp som ikke er muligt at  indhente hos det offentlige.

De bedste og håbefulde hilsner
Vanessa <3