Hjælp vores far og vores familie til en bedre hverdag

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

14.100 kr.  of 110.000 kr.  raised

I 2010 var vores far ude for en alvorlig trafikulykke, hvor han var meget tæt på at miste livet.

Ulykken har haft store konsekvenser for både far, men for vores familie som helhed. Vores far har pådraget sig store mén efter ulykken, og har derfor lige siden 2. april 2010 været lænket til en elektrisk kørestol.

Denne kørestol har sat en stopper for mange ting, da den både er fintfølende, ikke kan tåle vand og er større end en normal manuel kørestol.

Dette medfører, at vi ofte må lade vores far blive derhjemme eller vente i bilen. Vi har ligeledes heller ikke kunne rejse på ferie siden, da en lang køretur er for udmattende og en flyrejse er umulig grundet kørestolens lithiumsbatteri.

Nu har mine forældre kæmpet i over 12 år, for at få en kørestol som tillader et aktivt familieliv. Nu har de givet op, så derfor tager vi børn og svigerbørn nu sagen i egen hånd og kæmper kampen sammen.

Vi har derfor lavet denne indsamling – i håbet om, at I vil være med til lade drømmen blive til virkelighed.

Meningen med denne indsamling er, at samle penge ind til at vores far kan få en hjælpemotor til en manuel kørestol. Denne hjælpemotor kan køre i alt slags vejr, den kan køre i sten og grus og samtidig kan den afmonteres og medbringes på flyrejse.

Vi værdsætter ALLE bidrag – store som små!