indsamling: Lego til Daniel

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 20.000 kr.  raised
Den 11.07.20 brændte

Daniels Bosted ned. Han nåede ud af den brændende bygning, men alt hvad han ejede forsvandt på få øjeblikke. Forsikringen har ikke udbetalt et beløb, som gør at Daniel kan få genetableret sin samling af LEGO, hvoraf meget er uerstatteligt og samlet gennem et 20 årigt liv.
Daniel har autisme, og ting har en særlig betydning for ham. Hver eneste lille LEGO-dims er savnet, og han er pt ikke i stand til at tro på at det kan blive godt igen. Derfor har Daniel brug for hjælp til af få genetableret sin LEGO-samling.
Daniel vil smile stort, når han får LEGO mellem hænderne igen, da LEGO er et af de steder han finder stor ro og er vildt kreativ.
Men 20 års LEGO-samling er ikke nem at genetablere – derfor samles der penge ind til Daniel, så han kan købe det LEGO som han savner efterhånden som han kommer i tanke om hvad han mangler.
Jeg har kendt Daniels mor i ca 15 år og ved hvor svært det er for Daniel, når hans verden ændrer sig. Derfor har jeg startet denne indsamling da jeg ved, hvor vigtigt det er for Daniels trivsel at han igen kan dykke ned i LEGOuniverset og være kreativ