Indsamling til Anthons kamp for vægttab på Caminoen

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 30.000 kr.  raised

Anthon 21 år har et stor overvægt 160 kg, som han vil tabe sig ved at gå Caminoen i Spanien 800 km..
Han har gået ca. 116 km, fra Irun til Bilbao. Han har kæmpet på alle mulige måder for at kunne komme igang med sit liv i de sidste 5 år..
Gang på gang er han blevet stoppet af omgivelserne. Ligenu er han igang glad for gåturen , og har tabt sig. Han kæmper trods fysiske og psykiske udfordringer, som er naturligt med denne vægttab. Han bliver igen stoppet af omgivelserne hjemme, som vil stoppe Anthon livstur til at komme tilbage til det liv han vil have. Komme igang med den uddannelse han ønsker frømandsdykker/ erhvervsdykker. Anthon er knust og er tvunget til At tage hjem, da omgivelserne styrer ham økonomisk
Nu beder jeg som hans Mor om støtte til økonomi
til Anthons overnatninger og mad., så han kan komme glad og hel hjem for at begynde sin drøm.
Anthon er taget alene afsted og går alene. Jeg hans mor har ikke så mange penge til at jeg kan støtte ham alene. Derfor beder jeg nu om økonomisk hjælp til Anthon, som har været så meget helt urimeligt igennem siden han var 14 år. Jeg kæmper for at min Søn kan få et værdigt liv og opnå det han vil.
Håber du har mulighed for at støtte Anthon med et bidrag som du kan klarer. Det er ikke til at bærer at få en knust dreng hjem igen. Håber på din støtte og tak for hjælpen og i kommer til at høre om forløbet fra mig fremover.