Indsamling til Bestie shelter i Split

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 50.000 kr.  raised

Min familie og jeg, var i Kroatien denne sommer. Her besøgte vi det dejligste shelter, hvor fantastiske mennesker kæmper hver dag, fordi folk mishandler deres dyr, smider dem på gaden og sågar kører over grænsen fra Bosnien, for at dumpe dyr (det er strafbart i Bosnien).

Dette shelter er drevet af kærlighed til dyrene, derfor har dyrene det fantastisk her, men det er sørgeligt at se, hvor mange der smider deres dyr ud, fordi de ikke vil have dem mere. Shelteret et non-profit og lever udelukkende af donationer. Selv når de bortadopterer deres dyr, tjener de intet. Her bliver man evalueret sammen med dyret og hvad man kan tilbyde, hvor man så normalt giver en donation på 250 kuna, det er ca det samme i danske kroner. Ellers er der flere der tilbyder deres hjælp i stedet, fx med rengøring osv.

Min søster og jeg vil meget gerne hjælpe dem dernede, mere end vi allerede gjorde de mange gange vi var der denne sommer. Vi donerede selv et okay beløb, legede med dyrene osv. Vi endte selv med at tage en hund med hjem, da vi faldt pladask for ham og hans sørgelige historie!

Vi regner med at kører derned igen næste sommer, hvor vi ønsker at samle så meget ind til dem, som vi overhovedet kan!

Senest fandt de 3 hvalpe, i en lukket plastikpose, smidt ud i en skraldespand. De nåede at redde dem, da den ene hvalp skreg og skreg, til de blev fundet. Dette er desværre ofte det sker dernede!
Vi vil derfor gerne hjælpe dem økonomisk, så de har midlerne til at udvide stedet, forbedre omgivelserne og kunne tage flere dyr ind.