Indsamling til Gastric Sleeve operation til gavn for Christian Mandrup Møller

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 73.670 kr.  raised

Støt Christian Mandrup Møller til at få den gastriske sleeve operation han ønsker sig. Hver en krone tæller!

 

Du kan støtte med ethvert beløb! – Ligger hver person blot 100 kr. skal vi være så lidt som 736 mennesker til at samle det fulde beløb ind, som Christian har brug for!

Der kan også støttes enten via Mobilpay på: 23 23 60 55

Eller bankoverførsel til:

Reg.nr: 6880

Konto nr: 7271157

 

De af jer der kender Christian ved, at han er et varmt og kærligt menneske, der altid er der for andre, uanset om folk har brug for hjælp, om der skal samles ind til en fødselsdag eller nogen er kommet noget til og der skal arrangeres en indsamling til en gave og en buket blomster.

Christian står altid klar til at hjælpe andre, men nu er det ham, der trænger til hjælpen og derfor vil vi gerne give tilbage og støtte ham i hans kamp mod overvægten.

Christian er svært overvægtig hvilket har en stærk indvirkning på hans helbred, både fysisk og psykisk. Det offentlige har nægtet at hjælpe ham med en operation til trods for at han er kandidat til en sådan. Efter utallige vægttabsforsøg, som ultimativt ikke har fået hans vægt ned permanent til trods for midlertidige vægttab, ser Christian en operation som sin eneste mulighed for at opnå en sund vægt permanent.

Christian er fast besluttet på at skulle have operationen og har aktivt taget stilling til fordele og ulemper, men har på nuværende tidspunkt ikke råd til selv at betale for den, hvorfor hver en krone vi kan støtte med, vil hjælpe ham med at nå sit mål.

Stærk overvægt er forbundet med store følgesygdomme og i værste fald tidlig død, for slet ikke at nævne påvirkningen på livskvalitet og personligt velvære. Vi vil rigtig gerne beholde Christian mange år endnu og sikre at han har det godt, så vær med til at støtte op om indsamlingen. Sammen får vi Christians drøm et skridt videre på vejen!

 

Målet er at samle 73.670 kr. ind til Christian. Med dette beløb vil hele operationen være dækket, men hver en krone hjælper. Skulle vi ikke nå målet, vil alle pengene gå direkte som bidrag til betaling af Christians operation.

 

Du kan støtte på følgende måder:

  • MobilePay: 23 23 60 55
  • Bankoverførsel på:
    • nr: 6880
    • Konto nr: 7271157
  • Samlind:

 

 

Læs herunder om detaljerne for indsamlingen:

 

Indsamlingsformål og anvendelse:

Midlerne skal anvendes til fordel for Christian Mandrup Møllers operation i form af Gastric Sleeve og udgifter forbundet hermed. Herunder medicin, kosttilskud og andre sundhedsfremmende ting.

I tilfælde af, at der er et overskydende beløb efter, at formålet er opfyldt, skal de overskydende midler anvendes til andre udgifter relateret til gastriske operation.

I tilfælde af at formålet ikke kan opfyldes, skal midlerne anvendes til andet lignende indgreb der har til formål vægttab og fremmende helbred.

 

Det bemærkes, at de indsamlede midler ikke uden Indsamlingsnævnets tilladelse må anvendes til andet formål end det, De har oplyst i forbindelse med ansøgningen.