Indsamling til infrarød sauna

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 30.000 kr.  raised

Denne indsamling er til forhåbentlig at gøre hverdagen nemmere for en person jeg holder utrolig meget af.

Jeg har valgt at lave en indsamlig, da jeg desværre ikke selv har mulighed for at betale. Og jeg ønsker virkelig at dette kan afhjælpe til en bedre hverdag.

Hvis jeg ikke når indsamlingsbeløbet, vil jeg bruge pengene til havemaskiner, der kører på batteri, da det er en stor del af hendes hverdag. Men ikke selv har råd til det. (hun tåler ikke haveredskaber der køre på benzin).
Hvis indsamlingsbeløbet ender med overskud, vil jeg bruge pengene på en infrarød sauna, som med de mange egenskaber – kan afhjælpe på forskellige smerter og lidelser.

Denne indsamling er det absolut vigtigste for mig! Jeg kan ikke på nogen måde hjælpe hende, udover at være der for hende, og støtte hende når hun har det dårligt. Det gør ondt helt inde i hjertet!

Bidragsyderen lider at MCS – duft og kemikalieoverfølsonhed. Dette er en lidelse som desværre ikke kan kureres. Det er en lidelse man ikke slipper af med igen.

Hun startede som barn med at skrige i badet, når hun fik sæbe på kroppen. Det viste sig senere hen at det var parfumen der gjorde det. Da de skiftede over til neutral, ændrede det sig straks, og det blev pludselig en fornøjelse at gå i bad – i stedet for et helvede.

Senere hen er det kun blevet meget værre. Der er en masse fødevarer hun ikke tåler, mados, tobaksrøg og en bunke af mange andre ting.

Hun er så hæmmet af denne sygdom, at hun ikke kan deltage i forskellige sociale sammenkomster hvad ang. familie, arbejde, børnenes skole mm.
Hun har tit og ofte også problemer med påvirkning på arbejdstfronten.

De få gange, hun vælger at tage afsted, er det oftest meget meget kort tid, og må tit og ofte forlade selskabet inden det er begyndt. Parfumedufte, blomsterdufte osv. Går direkte i kroppen på hende. Hun bliver påvirket med det samme, og går ofte i gulvet.
Efter at være blevet påvirket, ligger hun altid syg i 3 – 5 dage derhjemme, hvor hun ingenting kan lave. Hun har kvalme, ofte migræne og meget stærke ledsmerter. Ledsmerterne og smerterne i hendes fødder er så stærke, at hun næsten ikke kan gå på sine fødder, og må have hjælp til støtte.

Hvis hun får besøg derhjemme, kommer vedkommende ikke ind for døren, hvis de har en lille snert af parfume eller anden duft på.
Gæsterne skal vaske deres tøj i neutal vaskemiddel, og tøjet skal helst hænges ud 2-3 dage før besøget, så det er luftet rigtig godt igennem.

Det vil betyde alt for mig, hvis denne indsamling går som ønsket!!