Indsamling til Julius’ gigtbehandling

Mange tak, vi har nået målet for indsamlingen!
38.175 Kr.- indsamlet af 30.000 kr.

100% funded

Kære venner, kollegaer og familie.

Det er med stor ydmyghed, at jeg rækker ud på vegne af Julius/Høsk/Julle, kært barn har mange navne, for han har brug for en hjælpende håndsrækning.

Siden 2014 har Julius været ramt af reaktiv gigt. Alligevel har han bidt det i sig og til fulde løst sine opgaver på sit arbejde i Forsvaret og bl.a. været udsendt to gange.

Det sidste år er hans gigt blevet værre og er nu på et niveau, hvor det for absolut skal tages alvorligt. Det danske sygehusvæsen har afskrevet ham og vil blot give ham symptomdæmpende medicin og ikke finde årsagen til den reaktive gigt. Behandlingen han er stillet i udsigt i sundhedsvæsnet er med al sandsynlighed værre end det udgangspunkt han har, da det bl.a. påvirker særligt lever og knoglemarv. Derudover vil medicinen binde ham til sundhedsvæsnet og medicin resten af hans liv – uden at garantere positive resultater.

Derfor tog vi til udlandet i 2022, hvor Julius blev behandlet med stamceller. Dette har haft en positiv effekt på hans tilstand, men en enkelt behandling har ikke været nok til at slå det ned. Vores plan er derfor at fortsætte hans behandling på en privat klinik i Søborg der specialiserer sig i behandling af bl.a. reaktiv gigt, men med midler der er langt mere skånsomme for kroppen og hvor målet er et varigt og medicinfrit resultat.

Behandlingen er dyr og det er derfor vi nu beder om hjælp fra jer, da hans sundhedsforsikring har afvist sagen og vores egen pengekasse er mere end tom.

1, 10 eller 100 kr. gør alt sammen en stor forskel for os. 

Hvis I vil hjælpe, kan I overføre via denne side eller på MobilePay til én af tre nedenstående bokse: 

5241EK
8966JB
2730QK

Venlig hilsen
Katrine Erikstrup, Julius’ hustru og Rikke Schultz, Julius’ mor.