Indsamling til støtte af videreuddannelse af malawisk læge Saul Chanza

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 32.790 kr.  raised

Under mit ophold i Malawi i 2012, var jeg frivillig på hospitalet Holy Family. Sundhedsvæsenet er meget anderledes i Malawi og præges ikke af samme informerede samtykke eller medinddragelse, som vi anser for grundlæggende i det danske sundhedssystem.
Personalet udviste ofte en overlegen holdning mod patienten, hvis adfærd var underdanig eller ydmyg.
Men der var også personale, som brændte for deres patienter. Som tog sig tiden til at stryge patienternes hånd, lytte til deres ord eller få et smil frem på deres læber. En af dem var Saul Chanza.

Saul har været klinisk leder på stedet siden 2004. Han har en diplom uddanelse i medicin. Han har et stort ønske om at videreuddanne sig med en bachelor i klinisk medicin.
Han er optaget på universitetet i Zambia med start her i januar, men den malawiske regering har trukket deres uddannelsestilskud tilbage og Saul står nu og mangler penge til sin uddannelse. Omkostningerne for de 10 semestre, 5 år, er 32.790 danske kr.

Det er mange penge især i en tid, hvor mange selvstændige kæmper for overlevelse, mange er fyret, fordi deres arbejdsplads lukkes ned og situationen er usikker på grund af Covid-19. Men hvis du kan undvære hvad der svarer til to kopper  Starbucks Cafe Latte, et ugeblad, din ugentlige Lotto-seddel (du vinder sikkert ikke denne uge alligevel), ugens take-away menu og i stedet donere det beløb eller hvad du kan undvære, så kan vi sammen give en fantastisk hjertevarm og eminent dygtig mand muligheden for at gøre en forskel for de patienter, der indlægges på Holy Family hospitalet i det fattige Malawi ❤️