Juleglæde til indlagte familier på intensiv neonatal

Mange tak, vi har nået målet for indsamlingen!

 

Julen er hjerternes tid. En tid man tilbringer med familie, en masse hyggelige stunder, bunker af gaver og overdådig lækker julemad. Men sådan er det desværre ikke for alle.

Hver år er der familier landet over, som er indlagt på landets intensive neonatalafdelinger, med et lille barn, som kæmper hårdt for livet. Familier, der endnu ikke ved om de kommer hjem med deres lille ønskebarn, eller om de ender med at skulle vælge en gravsten.

Disse familier bruger juletiden væk fra familien, væk fra hyggen og væk fra julemaden. De bruger i stedet tiden på et hospital fyldt med alarmer, respiratorer, operationer, frygt og afmagt. Et sted hvor man udelukkende bekymrer sig om, hvorvidt ens barn overlever.

Vi er tre mødre, som alle har være der. Et sted man ikke ville ønske for sin værste fjende. Vi har derfor valgt at samle ind til alle disse familier, så vi kan give dem en dejlig julegave, og følelsen af at nogen tænker på dem. Vi håber inderligt, at I vil hjælpe os med, at skabe lidt julestemning for familierne, der gennemlever deres livs sværeste tid.

De kærligste juletanker

Bianca, Trine og Camilla – der tilsammen tilbragte 562 dage på 3 forskellige intensive neonatalafdelinger, i forbindelse med vores børns alt for tidlige fødsler.