Kørekort

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

5 kr.  of 15.000 kr.  raised

Hej. Mit navn er Emilie.

Jeg er en pige på 17, som bliver 18 til om under 3 mdr. (4 februar)

Jeg vil gerne dele min historie, i håb om forståelse og hjælp.

Jeg blev i 2016 fjernet hjemmefra, og kom på opholdssted, med pædagoger 24 timer i døgnet. Her boede jeg i et år, hvorefter jeg boede på gaden i 2 mdr. Kommunen flyttede mig i egen bolig, med en kontaktperson da det var mit eneste ønske. Her boede jeg også kun knapt 3 mdr, før politiet stormede ind, og jeg blev tvangsfjernet til Nordjylland. Min mor bor på sydfyn, og det der der jeg har været, lige ind til midten af 2018. Jeg kom på et akut opholdssted, og boede der et par måneder, hvorefter jeg kom over på en af deres andre afdelinger. Her boede jeg i et år, og følte mig tryg, og udviklede mig fantastisk både fysisk og psykisk. Det stoppede hurtigt, da de gik konkurs, og jeg bare blev hevet ud af mit trygge hjem. Jeg blev flyttet på et nyt opholdssted, og boede der i 3 mdr hvor det ellers bare gik ned af bakke..

Jeg er så herefter blevet anbragt i egen bolig, hvor jeg trives. Dog går jeg ikke i skole, da det simpelthen er for uoverskueligt.

Jeg lider af angst. I mange grader. Bla socialangst, der gør at jeg ikke kan tage offentlig transport i skole, eller andre steder hen. Min mor bor som sagt på sydfyn, og jeg i Nordjylland, så hende ser jeg ikke ofte. Min far er slet ikke i billedet..

Herudover er jeg SÅ bange for at være alene, gå alene i mørke, eller lign – da jeg har været udsat for en masse ting.

Jeg ringer til min kæreste om aftenen, og ligger mig til at sove mens han er på højtaler, for at jeg kan føle mig tryg.

Jeg har en hest, som står 3km væk fra min lejlighed, og her i vinterperioden er det svært at kunne tage derud med min veninde når hun har fri fra skole, vi skal hver vores vej efter hesten, og her er det blevet mørkt, så jeg bliver ofte meget asocial fordi jeg netop skal ungå mørket..

Jeg kan ikke selv finde penge til et kørekort, så derfor beder jeg jer, bare om at donere en smule penge, så jeg kan begynde en uddannelse, og blive mere social!

Et kørekort for mig, ville gøre hele mit liv meget nemmere. Jeg ville kunne klare alle de ting jeg ikke kan selv, og folk ville ikke vælge mig fra, fordi jeg hele tiden skal spørge om et lift..

Tak på forhånd!