Konkursramte Claus Lykkevold

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

220 kr.  of 500.000 kr.  raised

Hvorfor har jeg (Jesper Thinggaard) startet en indsamling til Claus Lykkevold???

Fordi jeg så nyhederne på TV2 Fyn i onsdag aften og blev ærlig talt rasende på, at vores system kan sætte en uskyldig mand i sådan en situation, som Claus er havnet i. Claus Lykkevold har gjort hvad han kunne for selv at få godkendelse til nedrivning af sit hjem med henblik på salg. Tænk sig han havde en køber klar, som ønskede at rive bondegården ned og bygge rækkehuset. Det blev desværre stoppet at fredningsmyndighederne og Odense Kommune. Claus måtte lade gården gå på tvangsauktion. Samtlige interesserede købere var firmaer der gerne ville rive den ned. Den nye ejer fik lov og Claus Lykkevold står nu tilbage med en kæmpe gæld i en alder af 64 år. Nu har Claus mistet livsmodet pga af den store gæld, kampen mod systemet og selvfølgelig uretfærdigheden heraf.

Jeg ved mange deler min frustration over, hvordan system kan være til tider. Så hvis du har lyst til at hjælpe, hvad jeg vil kalde en stakkels mand, så kom til tasterne og giv en håndsrækning.

Jeg har efter opstart af indsamlingen talt med Claus og han blev meget rørt over så mange vil hjælpe. Tak til alle herfra 🙏

Handelsbanken reg nr 0894 konto 1031863

Du kan læse mere på Facebook “indsamling til Claus Lykkevold”