Kræftramt far. (Økonomisk støtte søges ) hjælp:,(

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

100 kr.  of 82.000 kr.  raised

Kære Skønne mennesker derude.

Jeg skriver til jer i håb om at der er nogle skønne godhjertet mennesker der kan hjælpe min familie og jeg til at samle nogle penge ind til en kræftpatient (Min far )

Desværre har min far fået konstateret kræft i mavesækken. Desværre er Behandlingen af kræften en operation, hvor han enten  får fjernet mavesækken eller en del af denne.  Men det skal dog gøres akut inden kræften spreder sig.  For når den først har spredt sig så ender det ud i at det er uhelbredeligt :,(.

Kort sagt bor min far Irak under fattige omstændigher.  Der mangler omkring 80.000 danske kroner som går til operationen, hospitaler, medicin , flybilletter så der flyves til et andet land hvor  operationen kan udføres professionelt. mm. Det er desværre sådan at jeg er studerende og enlig forsøger til et barn på 2.   Jeg har gjort alt i mine hænder for at kunne hjælpe økonomisk men det svært når man kun er på Su og forsørger et barn.

Jeg lever af omkring de 8000 og de går til husleje og regninger og lidt mad – jeg har grædt hver evig eneste nat siden jeg fandt ud af det  til nu fordi jeg er så magtesløs. Jeg har skrevet til en del venner og nærmeste men har knap nok samlet de 15.000 ind.   Jeg vil ikke miste min far og min datter har stadig ikke mødt sin morfar.   Jeg håber der er nogle godhjertet mennesker  der vil være med til at hjælpe bare en lille smule. Om det er 5 kr eller 50kr.  Enhver hjælp gør en forskel.  Please hjælp, det er helt seriøst min sidste chance for at kunne hjælpe.  Vi vil være evigt taknemmelig.   Jeg sender gerne billeder og oplysninger omkring det hele og opdaterer jer løbende.

Tak for alt

Bedste hilsner Jasmin. 💔