Legaliser cannabis i Danmark

 kr. 
Vælg betalingsmetode
Personlig Info

Kreditkort info
Dette er en sikker SSL-krypteret betaling
Terms

Du er ved at bidrage med: 100 kr. 

0 kr.  of 5.000 kr.  indsamlet

Vi støtter cannabismarkedet i Christiania, som et vedvarende statement for afkriminalisering/legalisering af cannabis i hele Danmark.

Vi fordømmer de uretfærdige angreb mod cannabisbrugere i hele landet, og den intensive polititilstedeværelse og den megen drone-overvågning her efter Christianias genåbning!

Vi betragter det som et aftale-/ og løftebrud, når politiet er så massivt tilstede, efter at have lovet at holde lav profil, hvis markedet ikke er åbenlyst. Markedet er IKKE ÅBENLYST nu, men alligevel vælter politiet konstant rundt i Christiania og overvåger med droner konstant! Der er blevet anholdt adskillelige folk, der hævdes deltagende i det ‘ikke-åbenlyse’ marked, og der er blevet konfiskeret diverse cannabisvarer.

Vi kalder til frihedskamp fra alle cannabis entusiaster i hele Danmark.

Vi vil i den kommende tid iværksætte forskellige aktioner for legalisering/afkriminalisering, og vi har brug for at I kommer ind i kampen

Midler indsamlet via denne indsamling går ubeskåret til legaliseringskampen – flyers, bannere, forplejning, underholdning mv. Eventuelt overskud vil gå til Christianias folkeaktie.


Kæmp for alt hvad du har kært!

Del med dit sociale netværk!