Leversyge børn

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 100.000 kr.  raised

Denne indsamling støtter leversyge børn og hjælper lægerne til at kunne forske i sjældne sygdomme, som fx. alfa 1 antitrypsin mangel.

Romeo har siden han var helt spæd brugt utallige timer på hospitaler. Hans mor gjorde Danmark opmærksom på at der faktisk er børn på de forskellige afdelinger som lider af sjældne sygdomme som der ikke bliver taget nok hånd om pga. manglende midler. Der er ikke særlig mange midler til forskning, men heller ikke til basis ting som farveblyanter, ipads og duplo klodser, som kan være med til at gøre en forskel på afdelingen.

I Danmark er der ikke meget fokus på lever-sygdomme og da Romeo har været så speciel at få en sjælden lever-sygdom, er vi blevet gjort opmærksom på denne udfordring.

Vi har været i kontakt med overlægen på Afdeling 4271 Vibeke Brix Christensen og hun havde dét her at sige.

“Først og fremmest vil jeg sige tak til jer fordi i har overskud til at tænke og gøre noget for andre familier, der har lever-syge børn. Tak for jeres omsorg for disse børn og fordi i gerne vil hjælpe mig med at gøre en positiv forskel. Forskningsmæssigt arbejder jeg tæt sammen med børnekirurgisk afdeling, hvor vi bla. undersøger, hvordan vi bedst behandler børn med medfødte leversygdomme fx galdevejsatresi og alfa-1-antitrypsinmangel. Netop de 2 diagnoser der har været i spil for lille Romeo.
Vi arbejder sammen med med andre lever-læger bla. i Holland, men har brug for fondsmidler for at kunne gennemføre vores forskningsprojekter i Danmark.
De penge som i indsamler vil gøre denne danske forskning mulig, og det vil komme lever-syge børn til gavn i fremtiden. I øjeblikket undersøger vi hvilken slags ernæring lever-syge børn bør have og hvordan vi bedst kan sikre at leverfunktionen bedres hos de små og hvornår levertransplantation er en nødvendighed.
Endnu engang tusind tak for jeres omsorg for andre familier med lever-syge børn og for jeres økonomiske bidrag til, at vi som læger kan gøre det bedre for disse børn.”

I kan se Romeo’s mor fortælle om deres forløb lige her: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156899294424005&id=779294004

Hjælp os med at gøre en forskel for børn som Romeo.