Marcus’ indsamling

Mange tak, vi har nået målet for indsamlingen!
22.800 Kr.- indsamlet af 22.000 kr.

100% funded

Mange har fulgt med i 14 årige Marcus kamp mod hans sygdom DIPG og en hjernetumor i centralnervesystemet. Danskere har hjulpet med stort som småt. Der har blandt andet været en stor pant indsamling for at rejse penge så Marcus kunne komme til USA og få behandling. Det lykkedes alt i alt at indsamle over 4 millioner kr.

Han er nu hjemvendt fra USA efter flere succesfulde operationer og immunterapibehandlinger. Marcus knude var kun vokset marginalt over lang tid – men der er kommet en væskeansamling i hjernen og en cyste som er vokset 40% på 6 uger. Marcus tumor er nu igen i voldsom progression – og den har infiltreret en del af højre hjernehalvdel, men desværre også en stor del af hjernestammen.

Pt. Får han immunterapi Sirolimus, Antidepressiv Sertralin, epilepsi medicin, omega 3, Kocosolie, urte blanding, en masse CBD, CBG og en smule THC som er i CBD olien, Milena Penkowas anbefalinger med tilskud ved cancer og principper fra COC protokollen.

Familien har brug for penge til at han kan få noget stimulerende nervebehandlinger i form af akupunktur behandlinger, pressure points behandlinger og homøopati og over tid

indsprøjtninger med C-vitamin, da dette booster hans immunforsvar og har anticancer effekt.