Mere yoga for alle i Fredericia

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 20.000 kr.  raised

De sidste 3 somre har Jenny givet gratis yogasessioner ved Østerstrand i Fredericia, for at kunne gøre det muligt for så mange som muligt at deltage i og prøve yoga, og få gavn af yogaens både mentale og fysiske fordele. Nu er efterspørgslen for Jennys yoga vokset enormt meget i området, og mennesker fra hele trekantsområdet, nogle gange endda fra Odense og Århus, kommer for at være med. Deltagerne beskriver Jenny’s yoga “som ren terapi” og mange oplever en meget dybere indre ro, mindre stress, mindre angst og mere kærlighed til både selv og omverdenen efter sessionerne.
I det sidste lange tid har Jenny været på udkig efter et lokale, hvor hun stadig kan tilbyde yoga for en rimelig pris i vinterperioden, så at så mange som muligt kan være med. I mellemtiden har hun også holdt nogle yogatimer i Sundhedshusets gymnastiksal i Fredericia, men da salen er ret flittigt brugt af andre, har det ikke været muligt for hende at få den booket til flere timer.
Efter længe søgen, har Jenny nu endelig fundet et lokale i Fredericia som vil passe helt perfekt til et yoga studio. Så vidt vi ved, har Fredericia aldrig haft et yoga studio før, men efterspørgsel for det er der helt bestemt! Det eneste udfordring Jenny dog nu står foran, er at skulle betale et depositum på 20.000 kr for at kunne leje lokalet. Og det er det formål, som denne indsamling er lavet til.
Ved at kunne leje dette lokale, er det ikke kun menneskene i trekantsområdet og omegn som vil kunne få glæde af Jennys yoga, men hendes ambition er at også begynde tilbyde yoga online. På denne måde, vil hun kunne sprede hendes lys og selvkærlige budskab endnu længere ud til verdenen. I disse ret så kaotiske tider vi lever i, kan Jenny med hendes omsorgsfulde og kærlige tilgang virkelig gøre forskel for menneskets kollektive velbefindende. Derfor håber jeg, at hvis du bare har mulighed for det, at du vil støtte Jenny i denne indsamling. Hver en krone vil være en hjælp.