NØDRÅB FOR EN FAMILIE I KRISE – TIDEN ER VED AT RENDE UD!

Mange tak, vi har nået målet for indsamlingen!
176.650 Kr.- indsamlet af 170.000 kr.

100% funded

Dette skriv er et nødråb om hjælp til en hårdt ramt familie med 5 børn, hvor far Hasse på 41 år er erklæret uhelbredeligt syg med kræft af lægerne og er ved at miste håbet om at se sine børn og bonusbørn vokse op og blive voksne. Håbet er det sidste man mister og det eneste de har tilbage.

Lægerne har meddelt, at de ikke længere kan gøre Hasse rask og at han kan have kort tid tilbage…

DERES SIDSTE HÅB er naturmedicin, som bl.a. bruges med stor succes til kræftbehandlinger i Schweiz og som Hasse på nuværende tidspunkt er startet op med i Danmark. Naturmedicin som genopbygger kroppens celler og immunforsvar. Naturmedicinen samt rådgivning får de hos en meget dygtig heil praktiker, samt en meget erfaren læge med bopæl i et andet land i EU. Medicinen er EU godkendt og godkendt i Danmark. Denne post med naturmedicinen er meget omkostningstung og efter 1 ½ års opslidende kamp med kræft, rækker familien nu ud efter din hjælp.

Hasse fik testikelkræft i maj 2020 og derefter tilbagefald med spredning til lymferne og har efterfølgende fået bindevævskræft.

Han har været gennem utallige operationer de sidste 1 ½ år. Den kemobehandling som Hasse modtog på hospitalet, medførte blodpropper i hovedpulsåren, samt i hjernen, en sprunget tarm og stomi, blodforgiftning og Hasse endte i respirator på intensiv på Riget, mens vi alle bad for hans liv. Efterfølgende strålebehandling har medført, at Hasse nu har været sengeliggende de sidste 4 uger, har tabt sig yderligere, har mistet appetitten og har fået uoprettelige skader i nervesystemet oveni. I alt har Hasse tabt 26 kg i forbindelse med sine kræftbehandlinger. Kemo og strålebehandling har også ødelagt Hasses ene nyre, som ikke længere kan udskille affaldsstoffer og væske.

Hasse har været sygemeldt i 1 år nu og modtog kun løn fra sin arbejdsplads de første 14 uger. Familien er hårdt pressede økonomisk med 4 hjemmeboende børn. Det er en daglig hård kamp at få pengene til at række til faste udgifter og mad på bordet, så naturmedicinen er en post, der kan få hele budgettet til at vælte.

Børnene savner naturligvis deres far og bonusfar, samt en hel normal hverdag. Dette er ikke muligt, da Hasse er meget syg og kaster alt op han får indenbords. Han er meget trist, modløs, frustreret, udkørt og mangler sin sædvanlige energi og livskraft. Han er lige nu kun en skygge af sig selv.

FAMILIEN HAR KUN ÉT ØNSKE: AT BEHOLDE DERES FAR OG KÆRESTE OG FÅ HAM UD PÅ DEN ANDEN SIDE AF SYGDOMMEN!

Derfor rækker vi ud med denne fundraiser, i håbet om, at du/I kan og vil hjælpe Hasse med det sidste livshåb, ved at oprette en donation, så Hasse har mulighed for at fortsætte med den vigtige naturmedicin.

ALLE beløb, store som små, vil gøre en KÆMPE forskel for familien, som lige nu kæmper for deres far, bonusfar, kæreste, søn og bror. Vi er dig dybt taknemmelige, hvis du vil hjælpe os med at dele dette, i håbet om det allerbedste til Hasse.

Kærligst Rikke og Jacqueline