Nødråb – fra en ulykkelig pige der er ved at miste sin hund

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 30.000 kr.  raised

Min hund er meget syg og har kostet mig 44.000 kr den sidste månede, så min forsikring har for længst sagt stop og jeg lever på renden nu.

Jeg har haft hende til utallige undersøgelser hos min egen dyrlæge, og da de ikke længere kunne gøre noget for hende, sendte de os til Århus dyrehospital hvor de fandt erosioner i mavesækken, som vi nu venter svar fra. Men fordi hun nu igen er blevet dårlig og ikke vil spise eller drikke, ville jeg meget gerne have hende indlagt igen til flere undersøgelser, så vi finde ud af hvad der er galt. Dyrlægen sagde at biopsierne ikke nødvendigvis giver et svar og så står vi tilbage med aflivning som sidste udvej, fordi jeg ikke har flere penge til undersøgelse. Man kan ikke lave en afdragsordnig med dem og min egen dyrlæge skylder jeg 10.000, Som jeg ikke kan betale.

 

Yderligere undersøgelse vil komme op i 25-30.000 og jeg er desperat for at min hund bliver rask. Hun betyder alt for mig, så ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden hende og kan slet ikke bære tanken om aflivning 😭😭😭

 

Jeg er i forvejen udfordret psykisk og min hund er det eneste der holder mig oppe 😭