Ny-identitet har brug for AKUT hjælp!!!

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

100 kr.  of 300.000 kr.  raised

De kommende dage sætter TV 2 & Ny-Identitet fokus på negativ social kontrol.

“Fanget af familien” 

Mandag d. 29. marts kl. 20:50, viser TV2 endnu en dokumentar, hvor man følger Ny-identitets arbejde fra forreste række.

Herre og Fru Danmark kommer derved til at opleve de aller mørkeste sider af et samfund, som mange ikke kender til. Et samfund hvor den enkelte unge ikke har den frihed til selv at vælge egen kæreste/ægtefælle, uddannelse, retten over egen krop eller blot være social med andre ligesindede unge. De der gør oprør, bliver enten udstødt, sendt på genopdagelse og i værste tilfælde dræbt, det der også kendes, som camoufleret æresdrab.

Ny-identitet har i mere end 11 år kæmpet mod negativ social kontrol og andre former for æresforbrydelser, alt imens sagerne vælter ind fra hele Danmark og fra de, der mod deres vilje er bortført til udlandet, til en uvis skæbne.

Men grundet covid-19 krisen er Ny-identitet økonomisk hårdt ramt. Hvorfor vi har brug for støtte til forsat kunne udføre vores livsvigtige arbejde.

Truslerne fra miljøet er gennem årene taget til.

”Parallelsamfundets” angreb på vores arbejde i miljøet er konstant. Netop, fordi vi fortæller de unge kvinder om deres rettigheder og muligheden for et nyt liv.

Et liv uden social kontrol, hvor man har medbestemmelse og retten over egen krop.  Men der er endnu lang vej, for ligestilling og kvinderettigheder, er parallelsamfundets værste fjende.

En ny start på livet er alt hvad mange unge kvinder ønsker. Det gjaldt også ”Sarah” som man følger i programmet (TV2 mandag d. 29 marts kl. 20:50). En modig ung kvinde, som en dag, med egne ord ville fortælle hendes barske historie. Historien om flugt, dødstrusler og angsten for at blive fundet igen.

Vi findes, fordi modige unge kvinder som Sarah, vælger friheden. Vi er her, fordi unge som Sarah har brug for en håndsrækning – resten skal de nok klare selv.

 

I SKRIVENDE STUND HAR NY-IDENTITET FLERE AKUTTE SAGER, HVOR VI INDEN LÆNGE IGANGSÆTTER NYE REDNINGSAKTIONER, I OG UDEN FOR DANSKE GRÆNSER.

Støt vores livsvigtige kamp.

MOBILEPAY 86485

REG. 8140 KONTO 2077109202

 

FOR MERE INFO BESØG

WWW.NY-IDENTITET.DK