Nye tænder

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 30.000 kr.  raised

Nogle af jer, har måske nu set mig i Go aften Live her til aften, og mange har du skrevet ind og spurgt ind til om jeg har en indsamling et sted, hvor folk kan donere til min proces.

Det er så grænse overskridende at skulle spørge andre mennesker om hjælp..

Det er sådan at jeg egentlig altid som i ALTID har haft stærke tænder, men for nogle år siden begynde der egentlig at ske nogle ting i min mund, som jeg undrede mig over, jeg led pludselig meget af tandsten men også af plak, tænkte ikke så meget mere over det indtil det var et der hele tiden sad noget sort ved min ene fortand, blev enig med mit selv om jeg skulle til tandlæge, tiden gik og var i et latterligt dump ustabilt forhold hvor der skete mange ting som gjorde jeg aldrig kom til tandlæge og det gjorde jeg alt i alt ikke i mange år, og det blev værre..
Her i april fik jeg af vide af min tandlæge at de var nødsaget til at rive flere af mine tænder ud i overmunden , og de måtte nok også fortælle mig at jeg nok var nødsaget til at få gebis, min verden brød sammen, gebis jeg bliver kun 30 til sommer 😔
Jeg har dog nu vendt mig til tanken om hvordan min mund ser ud, men det gør også jeg ikke føler mig pæn, da jeg ikke ønsker at smile eller grine i folks nærvær.. min selvtillid er i bund, for hvad tænker folk ikke når de ser mig smile i offentligheden .. 😩
Det fandme en hård og lang proces når man har fået afslag to gange fra kommune systemet om at få hjælp til mine tænder for jeg tjener åbenbart for meget på su 😩..