Nyt soveværelse til vores kræftramte søn Tor

Mange tak, vi har nået målet for indsamlingen!
31.508 Kr.- indsamlet af 30.000 kr.

100% funded

Lørdag d. 25 april 2020 blev vores søn Tor (3 år) akut opereret for en hjernetumor (Atypisk teratoid rhabdoid tumor). Operationen gik godt, men efter operationen havde Tor ikke rigtig forbindelse til sin venstre arm og ben. Da tumoren er meget aggressiv, startede Tor tidligt i kemo-behandling og samtidig strålebehandling med protonstråler i Aarhus. Selvom Tor nu er udfordret på mange fronter, kæmper han godt for at komme i kontakt med sin venstre side, og kan nu bruge hånden – meget grovmotorisk – samt støtte på benene og gå korte distancer når vi holder i hans arme og støtter ham.

Når Tor får lov til at komme hjem til Bornholm igen, vil vi gerne lave de bedste rammer for ham (og hans lillebror Jon på 1,5, der savner ham ustyrligt meget efter mere end 2 måneders adskillelse). De bedste rammer vil være et trygt soveværelse, som ligger på samme plan som vores; lige nu sover Tor og Jon på etagen over os. Vi har haft planen længe, men ikke fået sat den i værk, fordi der har været andre prioriteter, men som situationen er nu, bliver soveværelset en prioritet. Før der kan være et nyt soveværelse, skal der laves en større renovering, derfor opretter vi også denne indsamling.

Vi får meget hjælp og opbakning fra pårørende og venner, men de kan ikke byde ind på alt og nogle gange giver det mening, at få nogle professionelle til at hjælpe.

Du skal støtte vores indsamling, hvis du synes, at du vil hjælpe os med at give de bedste rammer til Tor, og du alligevel ikke skulle bruge de penge til noget andet. Vi har sat et stort ønsket beløb, men en kort frist, fordi om der kommer “lidt” eller “meget” ind har ikke indflydelse på, om soveværelset bliver en realitet; det har mere betydning for hvor hurtigt, det bliver lavet og hvor meget “luksus” vi kan tilbyde Tor (og lillebror Jon, som bestemt også er ramt af situationen). Og vi vil gerne hurtigt have et overblik over hvor meget, vi kan rykke med.