Penge til at kunne rejse til Hong Kong

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 7.000 kr.  raised

Hører man nyheder dagligt har man ikke kunne undgå at høre hvad der forgår i Hong Kong lige for tiden. Det var er bestemt ikke småting.
7,2 millioner mennesker bor der i Hong Kong. Næsten 2 millioner af dem protestere jævnligt. Det er altså mange mennesker der er utilfredse med Kinas forsøg på at tage frihedrettigheder fra Hong Kong borgere.
Det kan virke underligt at tænke på når man bor i Danmark. Men for mig er det en del af min familie det vedrører, og derfor også mig og min familie her i Danmark.
På billedet ses den ældste mand i midten, det er min mormors bror. Han døde desværre for et par år siden. Men rundt omkring ham står, foruden os danskere, hans børn, børnebørn og oldebørn. Dagligt kæmper de for retten til at have de samme frihedrettigheder, som vi tager som en selvfølge her i Europa.
Hvad kan jeg gøre ved det er sker tusindevis af kilometer væk, med min familie!?!
Ikke ret meget, men alligevel kan det være vigtigt at hjælpe med at få resten af verden til at få øjnene op for hvad der sker i Hong Kong. Det kan let udvikle sig og få uoverskuelige konsekvenser. Men fremtiden er total uvis….

Jeg vil gerne ned og vise min solidaritet og være der for min Hong Kong familie, så derfor tænker jeg at tage en uges fri fra arbejde senere på året, og flyve derned. Men jeg mangler penge, så derfor vil jeg oprette en indsamling til at få penge nok til at rejse derned og være i en uges tid. Jeg tænker omkring 7000 kr skal der nok til. Jeg laver indsamling nu, og ligger et link op 😊🙏🏼 jeg håber og beder om hjælp 🇭🇰🇩🇰