Retssag mod Camperworld

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 200.000 kr.  raised

En del mennesker er blevet snydt og bedraget af Camperworld i Greve. Mange har mistet deres indbetalte leje lige fra kr. 10.000,- til kr. 40.000,-. Vi har nu samlet en stor gruppe på mere end 50 mennesker som gør alt hvad der står i vores magt for at forhindre at dette sker for familier i fremtiden. Vi er selv ved at samle penge sammen til en kommende retssag fra egen lomme, men mange familier har ikke råd til at betale for dette, efter de lige er blevet snydt for en stor sum penge. Vi tager imod selv det mindste bidrag, så alt er velkomment. Vi starter med at indgive konkursbegæring, som koster kr. 40.000,- men har planer om en retssag, således at vi kan få stoppet bagmændene. En sådan vil ca. koste kr. 250.000,-
Vi er klar over at vores penge vi har betalt til Camperworld formentlig er tabt, vi gør dette her fordi vi vil forhindre at familier og pensionister, der har spinket og sparet til en ferie, bliver ramt af det samme som os. Personer som tømmer selskaber gang på gang, lejer noget ud de aldrig har haft og er konkurs ryttere skal stoppes, og det kan I være med til.
Hvis andre er i samme båd, har vi en Facebook gruppe kaldet Snydt af Camperworld. Kom endelig ind, vi er ved at være godt organiseret.
Læs mere om sagen her.

https://dk.trustpilot.com/review/camperworld.dk