Støt den efterladte familie som mistede Louisa til terroangrebet i Marokko 17 december 2018. På en brutalt måde og derefter må gennem leve det endnu pga en drabs video med Louisa de stadig får tilsendt.

Mange tak, vi har nået målet for indsamlingen!
100 Kr.- indsamlet af 100 kr.

100% funded

Det nu kun 2 år siden Louisa vesterager jespersen og Maren ueland blev brutalt dræbt i Marokko.

Silke siger : det rammer en familie rigtig hårdt og vi får stadig tilsendt drabs videoen og billeder fra videoen som er så slemt at se for har ikke kunnet undgå det i den her uge har 2 udlændinge sendt videoen og billeder derfra med min søster til 2 af mine billeder så kan knap nok få et normalt liv igen. Savner mit gamle liv jeg havde engang syntes det trist det skal være sådan her, det er ikke rimeligt. Vi har været udsat for rigtig meget siden og vi bliver ved med at få uheld på uheld det ik længe siden jeg fik en blodprop og blev opereret 2 gange lige efter min søster var blevet dræbt det tog hårdt på os alle i familien jeg var indlagt i næsten en måned. Og havde det rigtig dårligt kunne ikke holde til noget.
Jeg håber nogen vil ku hjælpe os til Psygolog hjælp og self at kunne komme oven på min mor får ingen penge nogen steder fra så vi må klare os for det min søster og jeg har. Min søster og jeg bor sammen men vi valgte at vores mor og lillebror skulle med os for det havde vi det bedst med og ellers havde de ingen andre steder at være end hos vores bedstemor, så nu bor vi sammen her. Men det os dejligt at kunne være tætte på hinanden i denne svære stund/tider vi går igennem.

et lille bidrag vil hjælpe rigtig meget. Og det vil virkelig betyde rigtig meget os selvom vi aldrig får min søster tilbage for penge. Men det vil hjælpe til Psygolog hjælp vi har brug for og at få en hver dag til at hænge sammen igen økonomisk da min mor ingen penge får nogen steder. Da hun ikke magter at kæmpe med Komunen, samtaler og parpir hver dag. Og min lillebror og mor bor hos min tvliinge søster og mig indtil vi får det bare nogen Lunde igen. Det kræver self vi har overskud og energi og Psygolog hjælper på det men det svært når vi ikke har råd til det og vi skylder banken for at ha været tvunget til at flytte 2 gange på dette her år da nogen udlændinge ikke har villet lade os være i fred da de har chikanret os begge steder fra dag 1 af. Så vi håber self på mange vil bidrage og støtte os med lidt.

kram❤️❤️

For præcis 2år siden idag blev Louisa og Maren brutalt dræbt kl 12 om natten. Mellem 16 og 17 december. På bjerget i Marokko af 4 islamister. Som sværge troskab på en video. Og holdte øje med pigerne og slog så til om natten. Men det er ved denne dag idag efter julekalenderne at politiet stod ude foran vores dør. Hvor vores mor åbnede døren. 😭💔💔💔

Skal lige sige at mine forældre ikke har fået erstatning men marens forældre har. Og min mor ikke måtte bestemme noget til bisættelsen vores far og hans kæreste bestemte alt og derfor vælger vi det kun er til vores mor og børn. Men at det en urimelig verden begge familie burde have det samme og dele op i 4 bunker. Vi kæmper en kamp med den skækelige drabs video og billeder derfra. Politiet kan kun gøre noget når man bor i Danmark eller har dansk stats borgere.
og jeg har fået til sendt 2 gange både video og billeder på bare denne uge til 2 af mine billeder. Føler mig tvunget Til at Lukke fb når man blokkere dem laver de nye profiler og hvis jeg skal lukke fb ned til privat resten af mit liv kan jeg aldrig få mit liv nogen Lunde tilbage og så vil jeg føle at morderne har vundet.
håber folk vil tænde et stearinlys til ære for Louisa og Maren. Louisa er på drabs videoen ikke Maren og de blev ikke voldtaget men Maren tog de først og derefter Louisa hvor de filmede hende. De tog bare tilfældigt Maren først og derefter Louisa. Vi har købt blomster til pigerne ❤️❤️❤️

Kærlig hilsner Louisas familie. Som går igennem en svær tid ❤️

Os som samler ind : bedstemor, min tvillinge søster og jeg.

r.i.p. Louisa og Maren 💔