STØT TINUS-FUNDRAISING

Mange tak, vi har nået målet for indsamlingen!
50.500 Kr.- indsamlet af 50.000 kr.

100% funded

Ligesom mange andre brancher, er underholdningsbranchen hårdt ramt af covid-19. Det betyder, at jeg er forhindret i at gøre det jeg holder allermest af; optræde, undervise og underholde. Derfor har jeg brug for din hjælp og støtte i mit næste projekt, for at gøre det muligt for mig, at overleve igennem underholdning. Særligt fordi jeg ikke er omfattet, i nogle af Regeringens hjælpepakker.

Jeg arbejder i øjeblikket på at kreere smukke, sjove og spændende videoer, som make-up undervisning, make-up tutorials, reviews, dragtips, giveaways, workshops og DIY videoer. Samtidig berører jeg samtaleemner om tabuer, drømme og personlig udvikling ect.

Videoerne skal sendes via min YouTube-kanal og har til formål at underholde, samle og opmuntre og ikke mindst inspirere mit publikum i en tid, hvor der er brug for humor, nærværenhed og kunst – mere nu end nogensinde før.

En topprofessionel opsætning som dette, kræver også at have de rigtige rammer, ressourcer og div udstyr. Derfor opstarter jeg en projekt-indsamling som bl.a vil gå ubeskåret til tunge økonomiske omkostninger som kamera, studielamper, mikrofon og andet nødvendigt udstyr, der gør det muligt for mig at producere flotte underholdningsvideoer – så skal jeg nok stå for indholdet.

Hele processen bliver dokumenteret og filmet, så alle mine følgere og dem, som har doneret, kan følge med i, hvad donationerne er med til at skabe.

Din økonomiske støtte betyder alt for mig, uanset størrelsen.

(Det ønskede beløb er inkl. SKAT der skal videregives)

Kærligst Tinus