Stop dårligt dyrevelfærd

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 3.000 kr.  raised

Denne indsamling er lavet i forbindelse med, at min veninde og jeg i denne uge har skrevet vores store projektopgave. Den er en del af vores afgangseksamener, og vi har valgt at arbejde med dyrevelfærd.

Vi vil gerne samle ind til Anima.dk som er en dansk dyreværnsforening, som arbejder for at dyr skal respekteres og ikke mishandles. Denne indsamling er rigtig vigtig for os, fordi vi mener, at alt for mange dyr lider under ulidelige vilkår, der forhindre dem i at leve efter deres naturlige adfærd.

Bidragsyderens støtte er med til at gøre en stor forskel. Den er bl.a. med til at beskytte dyr i nød og hjælpe med at skabe en fremtid uden dyremishandling. Anima arbejder for at skabe direkte resultater for dyrene, og dine donationer vil blive brugt nyttigt.

Vi har valgt at sætte vores indsamlingsbeløb til 3000, da vi mener det er et realistisk mål. Samtidig er det et beløb som vil kunne gøre en forskel.

Vær med til at sprede ordet og budskabet om, hvor vigtigt det er at tale dyrenes sag. Del gerne videoen og vores indsamling på de sociale medier. Hver en deling og krone tæller. På forhånd tak.