Sygdom har snart gjort 34 årig mor tandløs.

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 550.000 kr.  raised

Mit navn er Sarah og 34 år og mor til to skønne drenge på 9 år og 2,5 år. Om under 3 år har mine sønner en mor uden selvværd og sidst men ikke mindst en ellers en smuk men tandløs mor som jeg jeg desperat søger om hjælp til at forhindre for at beholde min livsglæde. Her kommer min historie som jeg skal forsøge at gøre så kort som muligt.

Da jeg var 6 år gammel, fik jeg konstateret epilepsi og fik ordineret medicin på piller jeg skulle tage resten af mit liv, det har hjulpet mig til at blive anfaldsfri, men det har også haft sine konsekvenser som nu går ud over min psyke og hvordan folk der ikke kender min historie ser på mig. Det er nemlig sådan at min medicin er så stærk at den igennem årene langsomt har smuldret mine tænder så enten er de i de sidste par år selv faldet ud eller knækket eller i nogle tilfælde  været nød til at blive trukket ud af tandlæger. Nu står det så slemt til at jeg skal tænke over både hvad jeg spiser og hvordan jeg tygger maden så mine tænder ikke knækket af og når jeg børster tænder så knækker de af, så løst ja sidder de nu.  Min medicin har også gjort så hård skade på min ene tand at den nu er rådden og kan falde ud når som helst. Jeg sidder med både læger og tandlæger rundt om mit som er ligeså ked af det på mine vegne som mig selv og de har anbefalet mig qt det bedste jeg kan gøre at få trukket resten af mine tænder ud og få lavet tandimplatater i hele munden for de vil holde minimum 25 år før de skal rykkes op igen og vil ikke tage skade som mine egne tænder tager af min medicin. Men det koster 20.000 kr pr tand så vi snakker om 600.000 kr samlet set siger de. Jeg kunne jo også få et gebis, men som de også siger så er det ikke fair jeg skal have det i min unge alder. Og de har dermed også rådet mig til at starte en indsamling og håbe på nogle vil støtte mig selv med små beløb at få min behandling sat i værk så hurtigst som muligt så jeg ikke render rundt som en 90 årig tandløs mor. Jeg er selv i gang med at spare op men i kan regne ud det er en livslang proces alene. Jeg savner at smile uden at tænke åh nej nu må de ikke se mine tænder…ja jeg er stoppet med at  smile efter jeg nu mangler 6 tænder og nogle er knækket.

Jeg håber nogle vil være med til at dele min historie og være med til at få min behandling til at gå i opfyldelse og gøre mig igen til en lykkelig mor der tør smile igen.

Jeg er en meget åbent kærlig person så hvis der er nået i vil spørge om skal i ikke holde jer tilbage.

Tusind tak for du læste med og håber du/vil være med til at støtte min indsamling.

Kh Sarah.