Syge børn og unge

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 3.000 kr.  raised

Historien bag Kolibriens kræftværk

Oliver “KolibrieN” Schlichter blev i juni 2018 ramt af lymfekræft. Derfor var han i en længere periode hyppig gæst på Rigshospitalet, samtidig med, at han også var aktiv Counter-Strike spiller på et semi-professionelt niveau.

Både Oliver og hans tvillingebror Emil “Remoy” Schlichter jagtede drømmen om at gå professionelle i spillet og de hang, ligesom i dagligdagen, altid sammen. En legendarisk duo i tykt og tyndt. Helt til det sidste spillede de sammen på det danske hold Ambush, der på daværende tidspunkt lå nr. 7 på den danske top 10.

Igennem hele forløbet spillede han imens han var indlagt, hvor han fik stor hjælp af Rigshospitalets personale til at få koordineret behandlinger således at han kunne spille mest muligt. Han formåede sågar både at pracce og spille officielle kampe imens han fik kemobehandling som han havde med hjemme.

Nogle gange nåede han kun lige netop hjem til kampstart – men stadig klar på at kæmpe for holdet. Fordi lige så snart han fik lov til spille, så var han ikke længere kræftpatient, men til gengæld en passioneret spiller ved navn KolibrieN. Spillet og holdet var et vigtigt pusterum, der fik ham til at glemme sygdommen for en stund.

Da Oliver fik beskeden om, at der ikke længere var noget at gøre, valgte brødrene sammen at tage en pause fra spillet. Efter 2-3 uger blev de dog enige om at Emil skulle tilbage og fortsætte deres fælles kamp om at nå et professionelt niveau i Counter-Strike.

Emil spiller stadig og jagter intenst drømmen om at komme helt til tops for ham selv og for hans bror Oliver.

Dette projekt hans familie er igang med at lave er for alvorlig syge børn og unge som elsker at spille computer også kan spille selvom de lægger på hospitalet. Både de og resten af hans familie håber virkelig at det kommer til at gøre en forskel for andre.

Derfor laver jeg denne indsamling til deres kæmpe projekt de er igang med.