Til min afdøde nevø

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 20.000 kr.  raised

HJÆLP MIG SÅ JEG KAN HJÆLPE MIN SØSTER

Det er såden at jeg har min lillesøster som bor i Tyrkiet og mistede sin søn i marts md. På tragisk vis ved fødslen.
Det har taget rigtig hårdt på hende både psykisk men også fysisk. Hun havde en sund graviditet men fordi hun for så store børn bliver hun altid sat igang 37+. Hun kommer til en masse kontrol de sidste 6 uger dvs fra uge 31 og alt ser godt ud indtil 3 dage før hun skal sættes igang.
Lægen siger barnets hoved er lidt mindre end kroppen. Min søster bliver self bekymret og siger hun så vil have kejsersnit (det er selv valgt i Tyrkiet)
Men lægen kender min søster og ved hvor god hun er til at føde normalt og siger til min søster at den eneste risiko der er ved fødslen er baby måske kan blive handicappet. Hun kommer ind 3 dage efter og bliver sat i gang. Hun ber om at tale med lægen 2 gange hvori hun ber om kejsersnit fordi hun har en dårlig mavefornemmelse, men det bliver ligesom bare fejet væk. Vandet går og min søster kommer ind på fødestuen hvor hun ligger med hcg og kan høre babys hjerte helt op til presse veerne. Hun har endda ligget og optaget det. Når men hun for presseveer og 2 min efter er hovedet ude men lige meget hvor meget hun presser kommer baby ikke længere ud. Lægen går i panik og råber efter hjælp. Der kommer en masse læger og sygeplejersker tre af dem presser på hendes mave imens lægen klipper op og hiver i babyen. Han kommer ud men han græder ikke min søster går i panik råber og skriger efter sin søn. Der går ca 3 timer hvor hun intet for afvide udover tag det roligt det skal nok gå han har lidt problemer med vejrtrækning men han har det godt. Hun tror ikke på det! Hun vil se sin søn. Lægen kommer så og siger til min søster du skal i narkose for jeg skal syg dig. Hun bliver så syet og da hun vågner fra narkosen han hun høre dem snakke. “ nu vågner hun, skal vi tage hende med ned i lighuset eller skal vi hente baby op. Min søster råber sine lunger ud. HVOR ER MIN SØN!!! Lægen kommer og siger din mand er inde på dit værelse han skal tale med dig. Så faldt hammeren hun vidste at det var hendes søn de talte om han er død😪😪 hun er hel ude af sig selv på alle måder og råber havde jeg født i dk så var dette ikke sket de var så uprofotionelle. Lægen kom og undskyldte og sagde at i de 20 år hun havde været fødsel læge havde et barn aldrig mistet livet. Uanset størrelse. Som om min søster ikke er ligeglad med hendes følser. Hun havde bedt om kejsersnit som lægen nærmest grinte af. Min søster og hendes mand vælger at åbne sag dagen efter mod læge og hospital. De vil ikke fortælle hvorfor han døde de ville ikke give dem liget så de kunne begrave ham. 10 dage efter modtager de et opkald fra hospitalet som siger de skal hente liget. De skynder sig og finde en ledig gravplads for den udgravet og henter deres søn. Men stadig ingen papir på han er død eller hvorfor han døde. Men søster er 100procent sikker på han døde ved at lægen trak ham i halsen så voldsomt at den brækkede. Han var en stor basse født i uge 37+2 vejede 4750gram og var 55 lang❤️

Men jeg vil gerne hjælpe min søster men at køre denne sag de hun ikke har så meget at gøre med. Barnet skal graves op så der kan laves en obduktion af barnet, og der skal betales en masse til advokat papir arb osv osv. og en gravsten til baby.
Så derfor ber jeg alle jer alle om at støtte min søster.