Udendørs scene på Den Frie Lærerskole

 kr. 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 100 kr. 

0 kr.  of 20.000 kr.  raised

Beskrivelse af projekt og formål
Vi er en gruppe studerende, der arbejder med større byggerier i skolesammenhæng. Vi arbejder det næste halve år på at bygge en udendørs scene der skal ligge på skolens område, der skal bruges både til arrangementer for de studerende på uddannelsen, men også til kulturelle arrangementer og andre almennyttige projekter for borgerne i lokalsamfundet. Det kan være koncerter, teaterforestillinger, borgermøder, demokrati arrangementer og andre arrangementer der styrker lokalsamfundet. Scenen kommer til at fungere som udendørs samlingspunkt – noget der er set stort potentiale imens vi har været igennem nedlukninger og et samfund der fordrer at vi bruger uderummet på en ny måde.

Overordnet idé: 

Et udendørs samlingsområde med fede faciliteter til arrangementer, møder og liv i det fri for mennesker i alle aldre i lokalsamfundet. Studieliv, familieliv, kulturliv og demokrati skal være omdrejningspunkt for den nye amfiscene på Den Frie Lærerskole i Ollerup.

 

Hvad skal pengene gå til? 

Projektet er non-profit og vi arbejder frivilligt, så pengene går kun til byggematerialer. Vi bestræber os på at bruge genbrugstræ og bygge i de materialer vi kan få doneret, men der vil alligevel være en stor post til materialer, både i form at træ men også skruer, beslag, beton til fundament o.l.